TV-2 Live 2021
TV-2 Live 2021

TV-2 Live 2021

SIDDEKONCERT

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 22. maj 2021 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 495,- 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9999.

 

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant Teater Kælderen. 
Bestil bord på 9926 9927 eller pr. mail tk@mch.dk

 


Tv-2 gæster Herning med endnu en akustisk jubilæumstour

Efter massiv efterspørgsel på TV-2’s seneste 40-års jubilæumstour er der nu endnu en akustisk affære på vej,  og 22. maj 2021 kommer de til MCH Herning Kongrescenter. 

’TV-2 modtager stående bifald,’ skrev Fyens Stifttidende om den seneste akustiske tour. ’En af de fineste oplevelser længe,’ skrev Skive Folkeblad. ’Mellem sjov og vemod,’ skrev Nordjyske. Den udsolgte og anmelderroste 2020-tour kalder på en part ll. Til marts drager de atter på landevejen med et akustisk setup – og denne gang med tilføjelse af endnu flere byer:

”Sangene, fortællingerne og musikken har et ansvar over for den afstand, som pandemien har skabt. Det vil vi gerne vise på vores akustiske tour ved at rykke tættere sammen og, på behørig afstand, hylde nærværet og glæden,” fortæller Brandt. ”Vi kommer som altid med fred. Og kærlighed. Vi kommer med 40 års sange om livet og døden og alt det imellem. Vi trækker en linje ned gennem historien og finder de sange frem, som nærmest synger sig selv. Blandet med de sange, som er vores bud på noget tidløst og eviggyldigt.”

Klassikere som ‘Bag duggede ruder’, ’ Alt hvad hun ville var at danse’ og ‘De første kærester på månen’ er blot et lille udpluk af de mange hits, som TV-2 har leveret, siden bandets oprindelse i 1980. Hele fire årtier er passeret, og med de samme fire bandmedlemmer, Steffen Brandt (forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas), tilhører TV-2 en af de sjældenheder, som har holdt sammen og leveret musik i usædvanlige 40 år:

”Vi startede i 80’erne med at indspille sange, som vi syntes, tiden trængte til. Vi har ladet tilværelsen passere gennem sangene, som et slags filter, i et forsøg på at forstå en hastigt skiftende virkelighed. For at kunne gøre det ordentligt, er man nødt til at sætte sig selv på spil. Vi har trukket vejret gennem sangene. Nogle gange hæsblæsende og energisk. Andre gange med en eftertænksomhed, grænsende til nagende tvivl og uro. 40 år er lang tid, men vi har først og fremmest stadig en stor glæde ved at spille – og spille sammen. Vi skal hylde fælleskabet, sammenhængskraften, samværet og det folkelige, og vi glæder os helt vildt til at sparke 40-årsfesten i gang.”

Glæd dig til en musikalsk oprejsning, når TV-2 22. maj ligger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter.

 

 

COVID-19 INFO
Koncert med op til 500 siddende personer.
Læs mere om, hvordan vi skaber trygge rammer til arrangementet med TrygtMCH – klik på logoet herover på siden.