Volbeat
Volbeat

Volbeat

Rewind, Replay, Rebound World Tour

Jyske Bank Boxen

+ Opener: Danko Jones / Special Guest: Baroness

lørdag 23. november 2019 kl. 18:30

 Køb billet

Der er sat FÅ billetter til salg.

Priser

Kat. 1: Kr. 690,-
Kat. 2/stå og sidde: Kr. 580,-
Kat. 3: Kr. 450,-
Kat. 4: Kr. 380,-
Kørestol med ledsager: Kr. 580,-

Alle priser er inkl. gebyr og der er et limit på 8 billetter pr. kunde.

Billetter kan købes via Ticketmaster.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter tel.nr. 9926 9708
Ingen reservationer, kun direkte salg.
 


Volbeat vender tilbage til Jyske Bank Boxen

Vær opmærksom på at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til koncerten, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler som er Ticketmaster.dk, Livenation.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter. 

De danske fans kan se frem til et glædeligt gensyn, når Volbeat indtager scenen i Jyske Bank Boxen for tredje gang 23. november 2019.

Under deres seneste besøg i 2016 fyrede rockbandet i den grad op for festen for de 15.000 heldige fans, der havde fået billetter til koncerten, som var udsolgt på blot ti minutter. 

’Rewind, Replay, Rebound’
Sådan lyder titlen på Volbeats World Tour, som dækker store dele af Europa i det kommende efterår. Bandet er i skrivende stund på turné med Slipknot, og touren tager dem gennem USA og Canada med intet mindre end 30 stop. Kort herefter begynder den første del af Volbeats egen World Tour, der tæller hele 32 shows i 17 lande, og dermed er den største Europaturné for bandet nogensinde.
Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til koncerten i Jyske Bank Boxen, hvor bandet med forsanger og guitarist Michael Poulsen i spidsen lover at spille en god blanding af både nye og gamle sange. Også en spritny sceneproduktion venter de danske fans.

Topper hitlisterne
World Touren tager afsæt i Volbeats syvende studiealbum med samme titel, som kom på gaden i starten af august, og som endnu en gang har indtaget toppen af hitlisterne verden over. Den seneste single ”Last Day Under The Sun” har samtidig toppet både Active Rock og Billboards amerikanske mainstream rock chart. Det er syvende gang, det sker for Volbeat, og det betyder, at bandet har haft lige så mange #1-placeringer som U2, der ellers tidligere har holdt rekorden som det mest toppende ikke-amerikanske band på netop den liste. 

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer