WANNABE
WANNABE

WANNABE

The Spice Girls Show

MCH Herning Kongrescenter

fredag 1. marts 2024 kl. 20:00

 Køb billet

KR. 375,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens populære buffet kr. 325,- og Nem Pause kr. 85,-

Tilkøb spisning og Nem Pause nedenfor

 


30 år med Spice Girls. Det skal fejres i Herning!

Så er der krydderier fra øverste hylde i MCH Herning Kongrescenter! Masser af ægte girlpower og 90’er-magi er på plakaten, når koncertshowet ’WANNABE – The Spice Girls Show’ tager dig med på en nostalgisk og opløftende tur gennem Spice Girls’ energiske univers.

Klædt i de karakteristiske kostumer serverer Ginger, Scary, Sporty, Posh og Baby de største hits og den ægte Spice Girls-ånd. Og du får lov at skråle med på fan-favoritterne ‘Wannabe’, ‘Stop’, ‘Say You’ll Be There’, ‘2 Become 1’, ’Spice Up Your Life’ og mange flere – tilsat masser af dans, koreografi og den rette spicy stemning.

’WANNABE’ er et stort hyldestshow til Spice Girls, hele universet omkring gruppen og deres præg på verden. Såvel musikken og fællesskabet som tøjet, festen og alt det, vi forbinder med Spice Girls, får fuldt spotlight i dette show.

Nyskabende britisk girlpower-band lagde verden ned

Den britiske gruppe Spice Girls, som blev dannet i 1994, var banebrydende med deres girlpower-attitude, og ud over at berige verden med deres musik og sætte et uforglemmeligt aftryk på popkulturen blev de en stor inspirationskilde for mange unge piger i forhold til at stå ved sig selv og acceptere forskellighed.

Spice Girls, som var et af 1990’ernes første konceptbands, er det bedst sælgende pigeband nogensinde med over 85 millioner solgte plader verden over. Debutsingle ´’Wannabe’ (1996) lå på førstepladsen i 37 lande og var med til at gøre pigegruppen til et globalt fænomen. Gruppen udgav tre albums og nød stor succes verden over frem til opløsningen i 2001. Siden har de været samlet til en turné fra 2007-2008 og ved enkelt begivenheder.

I 2024 er det 30 år siden at gruppen blev dannet, og det skal fejres med et kæmpe brag, hvor du kan genopleve musikken, showet og pigernes attitude.

Glæd dig til en koncert med masser af friske og skarpe krydderier – og invitér venner, veninder og kæreste med til en fed fest.

NB: Det er ikke de oprindelige Spice Girls, der står på scenen, men nogle af Danmarks bedste performere, der med stor respekt og kærlighed genskaber Spice Girls-magien.