With the Beatles
With the Beatles

With the Beatles

The Fab Four and Beyond

MCH Herning Kongrescenter

fredag 7. februar 2025 kl. 20:00

 Køb billet

KR. 350,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens buffet kr. 375,- og Nem Pause kr. 110,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor


Danske kunstnere fortolker Beatles-hits i Herning

De fleste kender The Beatles og mange af deres talrige hits der revolutionerede musikhistorien. Men efter opløsningen af The Beatles i 1970 var gruppens fire medlemmer, John Lennon, Paul McCartney, George Harrison og Ringo Starr også særdeles produktive. Hver især skrev og udgav de flere fantastiske albums, såvel solo som sammen med andre kunstnere.

Til koncerten ‘With the Beatles – The Fab Four and Beyond’ i MCH Herning Kongrescenter 7. februar kan du opleve såvel nogle af The Beatles’ største hits samt klassikere fra de fire medlemmer fra både perioden før og efter deres storhedstid sammen.

Det er nogle af Danmarks bedste solister og dygtigste og mest erfarne musikere, der fortolker sangene, og de har selv udvalgt deres egne favoritsange. Dermed vil de hylde en æra i musikhistorien og et band, hvis musik stadig præger verden.

Toppen af dansk musik hylder verdens mest ikoniske band

Sangerne, du kan opleve, er talentfulde og erfarne Allan Mortensen, Bobo Moreno, Aske Jacoby og Jimmi Colding. Bandet, som ledes af kapelmester Jens Krøyer, som også spiller keyboard, udgøres af store navne som Aske Jacoby (guitar), Dan Rasmussen (bas), Kasper Langkjær (trommer) og Jeanette Bonde (kor). 

Hele holdet ser frem til at præsentere og fortolke funklende Beatles-perler for det herningensiske publikum.

Hvad enten man er garvet Beatles-fan, der elsker et nostalgisk genhør og spændende nyfortolkninger af elsket musik, eller man lige har fået smag for det legendariske bands store sangkatalog, er der en storslået og unik aften i vente. Herlige hits, dygtige musikere, nærværende solister – alt i alt en stemningsfuld oplevelse, som kun bliver bedre af at dele den med gode venner, en søster, bror eller kæreste.