The World of Hans Zimmer
The World of Hans Zimmer

The World of Hans Zimmer

Verdens største filmmusik-hits

Jyske Bank Boxen

torsdag 14. november 2019 kl. 19:00

 Køb billet

VIP Front-Row: UDSOLGT
VIP Upgrade (indeholder IKKE en billet): Kr. 260.-

Siddepladser:
Kr. 830.- / kr. 780.- / kr. 680.-

Kørestol med ledsager: kr. 830.-
Alle priser er inkl. gebyr

Billetsalget via Billetlugen.dk og MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning
tel.nr. 9926 9708
 


Vær opmærksom på at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til koncerten, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler som er Billetlugen.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter.

Filmmusikkens største hits live

Hans Zimmer er en rockstjerne inden for filmmusik. Hans kæmpe hits og prisvindende soundtracks kommer til Jyske Bank Boxen, hvor Zimmers symfoniorkester vil fremføre den bjergtagende filmmusik live fra scenen i Herning.

Hans Zimmer er kendt for sin betagende og meget velkendte filmmusik til klassikere som Gladiator, Rain Man, The Dark Knight-triologien, The Last Samurai, 12 Years a Slave, Inception, Interstellar og mange flere. Han gav de fleste gåsehud med soundtracket til Disneys Løvernes Konge i starten af 1990’erne. Dengang vandt musikken to Grammy Awards, en Golden Globe og en Academy Award. Nu er Hans Zimmer klar med nye fortolkninger af det medrivende soundtrack i Disneys store genindspilning af Løvernes Konge.

Denne aften spiller The World of Hans Zimmer – a symphonic celebration - en potpourri af Hans Zimmers store filmklassikere live fra scenen. Hans Zimmer har gennem mange måneder arbejdet fokuseret med sine soundtracks for at forme det spektakulære liveshow. Han har skabt en velkomponeret koncert med sit talentfulde symfoniorkester, der hylder filmens største musiknumre med liveversioner af hit lige fra Løvernes Konge til Pearl Harbor og Gladiator.

Zimmers band er et særligt symfoniorkester; et talentfuldt hold Hans Zimmers venner og kollegaer gennem mange år. Den spektakulære koncert bliver dirigeret af Gavin Greenaway, som Hans Zimmer siger, at ”han stoler mere på, end han stoler på sig selv”. I det hele taget er den storladne koncert en gennemarbejdet forestilling nøje instrueret og finjusteret af Hans Zimmer, der også har udvalgt visuals, som vil understøtte den holistiske oplevelse af musikken fra en storskærm på scenen. Hans Zimmer og hans store talent har formet hele koncerten og står tydeligt – og det er, selvom han ikke selv står på scenen.


 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer