EHF Euro Cup - Danmark vs. Sverige
EHF Euro Cup - Danmark vs. Sverige

EHF Euro Cup - Danmark vs. Sverige

Håndboldherrerne

Jyske Bank Boxen

lørdag 29. april 2023 kl. 16:00

 Køb billet

Fra kr. 230,- 
Kørestol inkl. ledsager: Kr. 330,-

Alle priser er inkl. gebyr.

Kun direkte salg, ingen reservationer.

Billetsalg via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, Tlf. 9926 9999

 

 

 


Vær opmærksom på, at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetterne til kampen, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler, som er Ticketmaster.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter.

Håndboldherrerne møder Sverige i Jyske Bank Boxen

Hvis du stadig er inde i et rus efter håndboldherrernes VM-triumf, har du nu mulighed for at opleve verdens bedste herrelandshold, når de vender tilbage til hele Danmarks hjemmebane, Jyske Bank Boxen.

Der er masser at glæde sig til for de danske håndboldfans i den kommende sæson. Dansk Håndhold Forbund har løftet sløret for, at herrelandsholdet krydser klinger med både Spanien, Tyskland og Sverige på dansk grund.

Braget mellem europamestrene fra Sverige og de nykårede verdensmestre fra Danmark finder sted i Jyske Bank Boxen 29. april 2023. De øvrige kampe spilles i København og Aalborg.

Alle fire mandskaber er allerede kvalificeret til Europamesterskaberne i Tyskland til januar 2024. Danmark sikrede sig billetten med EM-bronze i 2022. I stedet for at skulle spille kvalifikationskampe, sætter de fire topnationer hinanden i stævne i EURO Cup.

”Det bliver fedt at spille mod nogle af de bedste landshold i verden. Især at møde dem på hjemmebane foran vores altid helt fantastiske fans. Samtidig giver kampene os mulighed for at prøve nogle ting af mod nogle rigtig dygtige modstandere, så vi er bedst muligt rustet til de store mesterskaber," siger landsholdets nyudnævnte viceanfører, Magnus Saugstrup, der altid ser frem til møderne med vores svenske naboer.

Danmark møder i forbindelse med samlingerne i marts og april også de tre modstandere på udebane. Men det er især muligheden for at præstere så stærke nationer herhjemme, som direktør i Dansk Håndbold Forbund, Henrik M. Jakobsen, glæder sig over.

”Nu hvor håndboldherrerne har præsteret så godt, at de allerede er kvalificeret til EM, er det fantastisk, at vi i stedet er havnet i verdens stærkeste selskab til EURO Cup. Vi ser frem til, at danskerne får mulighed for at opleve nogle af de ypperste opgør, håndbolden kan byde på,” siger han.