EM i kvindehåndbold
EM i kvindehåndbold

EM i kvindehåndbold

EHF EURO Championship

Jyske Bank Boxen

fredag 4. december - tirsdag 15. december

 Køb billet

Priser for Indledende runde:

DKK 485.- / DKK 360.- / DKK 285.-
Børn DKK 395.- / DKK 295.- / DKK 235.-
Kørestol m. ledsager DKK 485.- 

Børn fra 0 år til og med 4 år er gratis, såfremt barnet kan sidde på skødet af en voksen og ikke optager et sæde
Børnebillet (5-16 år) kan kun købes sammen med minimum én voksenbillet

Billetten gælder til begge kampe den pågældende dag!
Alle priser er inkl. gebyr
 

Priser for Mellemrunden:

DKK 535.- / DKK 410.- / DKK 335.-
Børn DKK 435.- / DKK 335.- / DKK 295.-
Kørestol m. ledsager DKK 535.-
 

Børn fra 0 år til og med 4 år er gratis, såfremt barnet kan sidde på skødet af en voksen og ikke optager et sæde
Børnebillet (5-16 år) kan kun købes sammen med minimum én voksenbillet 


Billetten gælder til kamp/kampe den pågældende dag!
Alle priser er inkl. gebyr


Billetter kan købes via Ticketmaster.dk eller hos Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37, 7400 Herning eller tel. 9926 9999


Danmark har hjemmebane i Jyske Bank Boxen

Vær opmærksom på at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til slutrunden, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler som er Ticketmaster.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter.

 

Billetsalget til EM i kvindehåndbold er startet

Billetsalget med den første portion billetter til EM i kvindehåndbold er netop startet, og de håndboldglade fans har altså allerede nu mulighed for at sikre sig en billet til håndboldfesten, når kvinderne indtager hele Danmarks hjemmebane i Jyske Bank Boxen.

Danmark deler EM i kvindehåndbold i december 2020 med Norge og får hjemmebane i Jyske Bank Boxen. Mens hovedparten af billetterne til slutrunden først sættes i salg efter lodtrækningen til sommer, kan man allerede nu sikre sig billet til Danmarks kampe i Jyske Bank Boxen.

Den første portion billetter der sættes til salg er fordelt på kampe i indledende runde samt mellemrunden. Billetterne gælder til alle kampe på dagen, så køber man adgang til en kampdag i Jyske Bank Boxen i indledende runde, er man altså sikker på at kunne se Danmarks opgør. Det samme gør sig gældende i mellemrunden, såfremt de rød/hvide spiller sig videre i turneringen.

Se håndboldkvindernes nye hjemmeside her

En stor fest
I Herning ser man frem til endnu en gang at være værter for Danmark ved et stort internationalt håndboldmesterskab, hvilket man senest var ved VM i Herrehåndbold i januar 2019, hvor det danske landshold vandt en overbevisende guldmedalje.

- Vi er stolte over, at DHF igen har valgt Herning som værtsby til en stor international slutrunde. Det bliver femte gang på 10 år, at Jyske Bank Boxen er hjemmebane for et dansk håndboldlandshold, og det er altid en fornøjelse at se det engagement som hele DHF, og ikke mindst spillerne, lægger for dagen. Vi ser frem til at huse en stor fest for mennesker fra hele landet i december 2020, siger borgmester i Herning Kommune, Lars Krarup.

Gensynet vækker naturligvis også glæde i MCH.

- Stort tillykke til DHF og Danmark med endnu en stor slutrunde. Vi elsker håndbold og mesterskaber, og glæder os over, at DHF igen viser os den tillid, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S og slår fast:
- Vi glæder os til at byde både nationer og publikum velkommen, og vi vil gøre os umage for at skabe hele Danmarks hjemmebane i tæt samarbejde med DHF og Herning Kommune.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer