EM i kvindehåndbold
EM i kvindehåndbold

EM i kvindehåndbold

EHF EURO Championship

Jyske Bank Boxen

torsdag 3. december - søndag 20. decemberMyndighedernes fortsættelse af de nuværende restriktioner for sportsbegivenheder betyder, at billetsalget til december måneds EM i kvindehåndbold i Danmark er lukket.


GRØNT LYS TIL EM I KVINDEHÅNDBOLD

Jyske Bank Boxen i Herning skulle til december huse en stor håndboldfest med en masse danske og udenlandske fans på tribunerne. Men myndighedernes restriktioner, der fortsat kun tillader 500 personer til sportsbegivenheder betyder, at billetsalget til EM-kampene er lukket ned. 

Efter nogle meget lange arbejdsdage, hvor alle i Dansk Håndbold Forbund har knoklet for at finde en løsning på afviklingen af EM, er det endelig faldet på plads, at Danmark kan afvikle hele slutrunden for kvinder, der løber af stablen fra d. 3. til d. 20. december.

Herning kommer fortsat til at huse de to grupper A og B, gruppe et i mellemrunden og derudover som noget nyt nu også finaleweekenden, hvor semifinalerne spilles d. 18. december og finalen og bronzekampen spilles d. 20. Lars Krarup, der er borgmester i Herning Kommune, ser frem til endnu et finalespil i Jyske Bank Boxen.

”Vi byder altid gerne gæster velkommen her i Herning Kommune, så vi er glade for, at finaleweekenden nu rykker til Boxen. Vi ser frem til at være værter for endnu et internationalt håndboldmesterskab, og vi sætter pris på Dansk Håndbold Forbunds store engagement for at få enderne til at mødes. Jeg er meget tilfreds med, at det kan lykkes at afholde EM i denne mærkelige tid. Jyske Bank Boxen er en fantastisk hjemmebane for det danske landshold, om end det i år bliver en noget anderledes oplevelse.”

Tomme tribuner?

Det er endnu ikke besluttet, hvilke konsekvenser det mindre antal publikum kommer til at få for dem, der allerede har købt en billet. Det kan blive svært at få mulighed for at lukke publikum ind i arenaen, da landsholdstrupper, produktionshold til TV-transmittering, officials og sikkerhedsfolk stort set udgør den samlede tilladte kapacitet.

Hvis Dansk Håndbold Forbund vurderer, at det ikke bliver muligt at lukke et mindre antal publikum ind, vil alle billetkøbere få refunderet deres billetter (minus gebyr).  

Trods udsigten til tomme tribuner, kan fans glæde sig til at følge håndbolddamerne på hele Danmarks hjemmebane på tv-skærmen 3.-20. december.

EM i kvindehåndbold, hvor Sport Event Denmark er partner, arrangeres fortsat med støtte fra det norske håndboldforbund. Slutrunden løber fra d. 3. til d. 20. december, hvor 16 lande i fire grupper mødes og dyster om mesterskabstitlen.

Du kan finde yderligere information om EM-slutrunden på den officielle hjemmeside og på håndbolddamerne.dk