EM i kvindehåndbold
EM i kvindehåndbold

EM i kvindehåndbold

EHF EURO Championship

Jyske Bank Boxen

fredag 4. december - tirsdag 15. december

 Køb billet

Priser for Indledende runde:

DKK 485.- / DKK 360.- / DKK 285.-
Børn DKK 395.- / DKK 295.- / DKK 235.-
Kørestol m. ledsager DKK 485.- 

Børn fra 0 år til og med 4 år er gratis, såfremt barnet kan sidde på skødet af en voksen og ikke optager et sæde
Børnebillet (5-16 år) kan kun købes sammen med minimum én voksenbillet

Billetten gælder til begge kampe den pågældende dag.
Alle priser er inkl. gebyr
 

Priser for Mellemrunden:

DKK 535.- / DKK 410.- / DKK 335.-
Børn DKK 435.- / DKK 335.- / DKK 295.-
Kørestol m. ledsager DKK 535.-
 

Børn fra 0 år til og med 4 år er gratis, såfremt barnet kan sidde på skødet af en voksen og ikke optager et sæde
Børnebillet (5-16 år) kan kun købes sammen med minimum én voksenbillet.


Billetten gælder til kamp/kampe den pågældende dag.
Alle priser er inkl. gebyr


Billetter kan købes via Ticketmaster.dk eller hos Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37, 7400 Herning eller tel. 9926 9999


EM afvikles som planlagt i Jyske Bank Boxen

Vær opmærksom på at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til slutrunden, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler som er Ticketmaster.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter.

Dansk Håndbold Forbund har besluttet, at Frederikshavn og Herning forbliver værtsbyer til december måneds EM i kvindehåndbold.

Dansk Håndbold Forbund kan med hjælp fra regeringen og EHF nu glæde sig over, at EM i håndbold for kvinder skal afvikles i Danmark som planlagt. Selvom det norske håndboldforbund tirsdag kunne berette, at alle EM-kampe i Norge rykkes til Trondheim, har man i Danmark valgt at holde fast i, at både Frederikshavn og Herning skal være EM-værtsbyer.

Per Bertelsen, der er formand for Dansk Håndbold Forbund, er glad for, at der endelig er fundet et svar på spørgsmålet om, hvorvidt EM skal afholdes i Danmark eller ej:

”Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi hele tiden rigtigt gerne har villet afvikle EM i kvindehåndbold på dansk grund. Vi har bare haft alt for mange ubekendte til, at vi har ønsket at tage en beslutning om, hvorvidt det kunne lade sig gøre. Med de positive meldinger, vi har fået fra både regeringen og EHF om at bistå i forhold til den økonomiske byrde, og med muligheden for at benytte superligaordningen, mener vi nu, vi godt kan melde ud, at vi afvikler efter planen i Herning og Frederikshavn. Vi glæder os rigtig meget til at give vores kvindelandshold hjemmebane i Herning, ligesom vi ser frem til at invitere svenskerne på ’hjemmebane’ i Frederikshavn.”

Superligamodel til EM
Selve rammerne for afviklingen af mesterskabet er endnu ikke på plads i forhold til, hvor mange publikummer der kan være i de to arenaer. Dansk Håndbold Forbund arbejder i øjeblikket på en model, der tager udgangspunkt i ’superligaordningen’, sådan at der forhåbentligt kan være godt med tilskuere på lægterne i de danske arenaer under slutrunden.

Da EM skal afvikles med et reduceret tilskuerantal, vil det være en fordel at være en af de første, der har købt en billet. Ved eventuelle restriktioner på antal af tilskuere vil det naturligvis være muligt at få refunderet sin billet, hvis den er købt gennem Ticketmaster.

Fakta om EM
EM i kvindehåndbold afvikles i et samarbejde mellem Norge og Danmark i Trondheim, Herning og Frederikshavn.

Danmark spiller de tre indledende gruppekampe i Boxen i Herning den 4., 6. og 8. december. Eventuelle kampe i mellemrunden bliver for Danmarks vedkommende også spillet i Herning den 11., 13. og 15. december, mens turen går til Trondheim ved en eventuel finaleweekend. I Frederikshavn vil der være hjemmebane for det svenske landshold, der kommer til at spille deres indledende kampe i Arena Nord.

Alle billetter er sat i salg. Der kan dog komme flere billetter til salg løbende. Du kan få dine billetter refunderet (minus gebyr) i tilfælde af aflysning eller andre ændringer i forhold til spilleplanen, tilskuerantal m.m.

Europamesterskabet i håndbold for kvinder 2020 afvikles fra den 3.-20. december. Slutrunden bliver den 14. udgave af EHF’s EM-turnering. Turneringen er med deltagelse fra 16 nationer, hvor turneringsplanen ser ud som følger:

Indledende gruppespil
Gruppe A: Herning (Danmark)
Gruppe B: Frederikshavn
Gruppe C: Trondheim
Gruppe D: Trondheim

Mellemrunde
Gruppe 1: Herning
Gruppe 2: Trondheim

Finaleweekend
Semifinaler, bronzekamp og finale: Trondheim

Du kan finde yderligere information om EM-slutrunden her

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer