Faceoff
Faceoff

Faceoff

Jyske Bank boxen

lørdag 7. december 2024 kl. 13:00

 Køb billet

Fra kr. 325,- 

Kørestol med ledsager: kr. 525,- 

Alle priser er inkl. gebyr


Oplev Danmarks største internationale gymnastikevent i Herning 

Kraftfuldt, eksplosivt, imponerende. Fyldt af energi, musik, lysshow og pyroteknik. Sådan kan man beskrive FACEOFF, der omtales som gymnastikkens svar på X Games, og lørdag 7. december 2024 kan du opleve det storslåede event i Jyske Bank Boxen.

Her bliver du vidne til det ypperste og vildeste inden for gymnastikkens univers. Talentfulde gymnaster fra hele verden vil udføre vilde spring og tricks. De skal dyste i ekstreme discipliner foran publikum i Danmarks første multiarena i Herning og for liveseere fra hele verden.

FACEOFF er international kendt for at være en platform, hvor gymnaster kan udforske nye niveauer af kreativitet og sportslig innovation. Det er ikke kun en konkurrence om tekniske færdigheder, men også en fejring af unikke spring, kreative skævheder, opfindsomhed, underholdningsværdi og nyskabende præstationer.
I anledning af FACEOFFs 10-års jubilæum finder eventet sted i Jyske Bank Boxen, og det bliver det største indendørs gymnastik-event på dansk jord.  
Her udfordres tyngdekraften

Det hele begyndte i Svendborg i 2014, og idéen til FACEOFF opstod, fordi gymnasterne længtes efter et forum, hvor man kunne fejre og nyde gymnastikken uden strenge regler og stramme dragter. Man ville rebrande gymnastikken og befri den fra forestillingen om, at gymnastik var en pigesport. Inspirationskilden var den rebelske ånd fra subkulturelle udfoldelser som skateboarding og breakdance. 
Tanken var at give gymnastikken en saltvandsindsprøjtning med en ny vibe. Og det er lykkedes!
Ild, heftig bas, ingen tyngdekraft og en hemmelig optrædende
Planerne er vilde, atleterne er verdens bedste, det pyrotekniske budget har aldrig været større, et overdådigt lysshow forberedes, og musikken med tung baslyd gøres parat til at få hele arenaen til at vibrere. Det bliver historisk og mindeværdigt!

Eventet bliver en sand symfoni af atletisk formåen, sanseindtryk, underholdning og meget mere. Det er en fejring af menneskets vilje til at udfordre tyngdekraften, omfavne kreativiteten og skubbe til grænserne. 

Gå ikke glip af et event, hvis sidestykke ikke er set i Danmark – og tag venner og familie med.