Fanzone
Fanzone

Fanzone

VM Kvindehåndbold 2023

fredag 1. december 2023 - søndag 17. december 2023Hal M, MCH Messecenter Herning

Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

Kun indgang via Jyske Bank Boxen med gyldig kampbillet.


10.000 kvadratmeter sjov, leg og underholdning

I forbindelse med VM i kvindehåndbold bliver Hal M i MCH Messecenter Herning omdannet til en fanzone på 10.000 kvadratmeter,  hvor fans kan komme i den helt rette stemning forud for håndboldfesten i Jyske Bank Boxen. Fanzonen byder på loungeområder, caféer, musik og underholdning samt et væld af aktiviteter såsom bordfodbold, bordtennis og fodbolddart. 

Fanzonen åbner en time før første kamp, og lukker ca. 30 min før den sidste kamp. Se åbningstider længere nede på siden. Vil du læse mere om VM i kvindehåndbold i Jyske Bank Boxen, kan du gøre det her.

På hver åbningsdag i fanzonen programsættes en masse spændende aktiviteter og underholdning. Program for dagen bliver delt her på siden. Efter Danmarks kampe i Jyske Bank Boxen er der mulighed for at få autografer fra udvalgte landsholdsspillere i fanzonen. 

Mad og drikke
I fanzonen er der flere muligheder for at stille sulten mellem kampene i Jyske Bank Boxen. Du kan booke bord i familie-fanbuffeten her, slå et smut forbi sportsbaren eller gå på opdagelse i de mange madboder med bla. byder på burger, græske pitabrød, pizza, thai food, sandwich og salater, kebab og flæskestegssandwich, drinks, øl, vin, vand og andet.  

Del din oplevelse og følg med i, hvad der sker i fanzonen under slutrunden med hashtagget AIMTOUNITE på sociale medier. Hver dag under slutrunden deler vi et udpluk af billeder, hvor hashtagget er blevet brugt på storskærmen i fanzonen.