Metal Cuppens Final Four
Metal Cuppens Final Four

Metal Cuppens Final Four

Ishockey turnering

Jyske Bank Boxen

fredag 19. januar - lørdag 20. januar

 Køb billet

Fredag 19. januar:
Siddeplads kat A kr. 225,-
Siddeplads kat B kr. 175,-
Kørestol m. ledsager kr. 225,-

Lørdag 20. januar:
Siddeplads kat A kr. 225,-
Siddeplads kat B kr. 175,-
Kørestol m. ledsager kr. 225,-

Turneringsbillet kat A (gælder alle kampe fredag og lørdag) kr. 375,-
Turneringsbillet kat B (gælder alle kampe fredag og lørdag) kr. 275,-


Alle priser er inkl. gebyr.

Se nedenstående røde box for yderligere billetinfo.


Vær opmærksom på, at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til Final Four, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler, som er Ticketmaster.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter.

Ishockeyfest i Jyske Bank Boxen - kampen om pladserne spidser for alvor til

Der er lagt op til en gigantisk ishockeyfest i Jyske Bank Boxen i Herning, når Danmarks fire stærkeste ishockeyhold den 19. og 20. januar spiller Final Four om Metal Cup-titlen og æren af at være dansk ishockeys næste pokalmester. Herning Blue Fox, Aalborg Pirates, Rungsted Seier Capital og Odense Bulldogs har kvalificeret sig til den første Final Four turnering i Jyske Bank Boxen.

- Det bliver en fest. Ikke blot for fansene af de fire mandskaber, men for hele ishockey-Danmark. Vi håber, at tilskuere fra samtlige klubber dukker op og skaber en stor event og måske en ny tradition. Vi glæder os i hvert fald til at teste konceptet, siger direktør for Danmarks Ishockey Union, Ulrik Larsen.

Ser frem til ishockey i Jyske Bank Boxen

- Vi får optimale faciliteter for tilskuerne i Jyske Bank Boxen, og vi glæder os til at se hele ishockey-Danmark på lægterne, fortæller Ulrik Larsen, og fortsætter.

- Blandt meget andet har vi ladet os inspirere af håndbolden, der i de seneste mange sæsoner har haft stor succes med Final Four-stævnerne. Mange tilskuere mødes med godt humør og skaber en fantastisk ramme om kampene. Vi satser på, at ishockeyen kan generere samme fine atmosfære i Herning.

Den kommende værtsby for VM 2018 ser ligeledes frem til Final Four-stævnet i januar:

- Vi er rigtig glade for at være værtskommune for en spændende nyskabelse i dansk ishockey. Herning har et langt, varmt og succesfuldt forhold til ishockey-sporten. Et forhold, der vil kulminere til VM i maj 2018. Final Four er en optimal måde at afprøve faciliteterne, og jeg er sikker på at alle ligahold vil kæmpe hårdt for at få lov til at spille i den fantastiske kulisse, som Jyske Bank Boxen vil være, siger Lars Krarup, borgmester i Herning Kommune.

Også hos MCH A/S glæder man sig over Metal Final Four i Jyske Bank Boxen:

- Vi elsker mesterskaber i MCH – og ser frem til, at Jyske Bank Boxen danner rammen om ishockeyens pokalmesterskab. Da vi byggede Jyske Bank Boxen tænkte vi også ishockey ind i hele indretningen. Derfor glæder vi os ekstra over, at publikum nu for første gang får mulighed for at opleve top-ishockey i Jyske Bank Boxen, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

Den danske pokalturnering i ishockey, i dag kaldet Metal Cup, har 25 år på bagen og har Rungsted Seier Capital som forsvarende mester. Rungsted vandt sidste sæsons finale med 3-0 over Aalborg Pirates i en udsolgt Saxo Bank Arena i Hørsholm, og både semifinaler og finalerne i Metal Cup er i de seneste mange sæsoner spillet med masser af folk på lægterne.

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer