Hockey Camp Herning
Hockey Camp Herning

Hockey Camp Herning

Overnatning til IIHF Ishockey VM 2018

MCH Messecenter Herning

torsdag 3. maj - fredag 18. maj
ISHOCKEY PÅ FESTIVAL-MANÉR. HOCKEY CAMP HERNING ER NÆRMESTE NABO TIL
JYSKE BANK BOXEN, SOM ER ARENA FOR ISHOCKEY VM 2018

Sov som en ægte fan under VM i Ishockey 2018

Der bliver masser af festival- og fanstemning i Hockey Camp Herning, når ishockey-entusiaster og sportsfans fra hele verden mødes efter kampene for at hygge og feste. Kun 200 meter fra selve ishockeyarenaen finder du Hockey Camp Herning, som er både indendørs i MCH’s udstillingshaller og udendørs overnatning på MCH’s campingarealer.

Her er overnatningsmuligheder for alle - både til dig, der gerne vil gå all-in på festivaloplevelsen med telt og sovepose – og til dig, der gerne vil have lidt mere luksus med en rigtig seng, dyne, pude og en dør, du kan låse. Prisen starter fra DKK 218. 

Derfor skal du booke din overnatning i Herning nu!

Herning er den mindste værtsby for VM i ishockey, der er en af de største sportevents i verden. Men med Hernings store erfaring i at arrangere store events, så er byen klar til at tage imod de mange fans der ventes at komme til Herning.

For at supplere hotellerne bygger Herning derfor en lille, indendørs festival-landsby til overnattende ishockeyfans. Hvis du vil være sikker på, at have en soveplads tæt på festen, anbefaler vi, at du booker din overnatning allerede nu.

Book overnatning i Hockey Camp Herning nu og bliv en del af den historiske fanfestival.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer