IIHF Ishockey VM 2018
IIHF Ishockey VM 2018

IIHF Ishockey VM 2018

En af verdens største sportsbegivenheder kommer til Danmark

Jyske Bank Boxen

fredag 4. maj - søndag 20. maj

 Køb billet

Kampbilletter - se priser på ticketmaster.dk

 


Vær opmærksom på, at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til VM i ishockey, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler, som er Ticketmaster.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter.

Quarter Finals information!
If you are travelling to Herning for the Quarter Finals on 17th of May, please find information on transport, accommodation and fan fest here.

Det bliver i dén grad hele Danmarks VM i ishockey, når Danmark og de 15 øvrige nationer i 2018 skal kæmpe om VM-medaljerne på dansk is. Det danske ishockeylandshold skal spille de syv gruppekampe i Jyske Bank Boxen i Herning, mens den anden gruppe med Sverige og de syv øvrige nationer skal spille i Royal Arena i Ørestaden.

Jyske Bank Boxen lægger is til 30 kampe i gruppe B, der tæller Canada, Finland, USA, Tyskland, Norge, Letland, Sydkorea og Danmark. Gruppespilskampene spilles fra 4. - 15. maj, og de to kvartfinaler spilles 17. maj.

Her på siden finder du information om billetsalg, kampprogram, overnatningsmuligheder i Hockey Camp Herning samt Q&A. 

Se oversigtskort med parkering, Fan Zone placering etc. her

Temperatur i hallen:

Vi sætter temperaturen til 15 – 18 grader i Jyske Bank Boxen under IIHF Ishockey VM. Varmen reguleres løbende og der tages forbehold for kontinuerlig nedkøling af banen. Man kan overveje at tage en jakke eller en ekstra trøje med efter nævnte temperaturforhold – alt afhængig af personlig kuldskærhed. Der er garderobe i Jyske Bank Boxen og Fanzonen.

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer