Santander Final4
Santander Final4

Santander Final4

Herrer

Jyske Bank boxen

lørdag 16. marts - søndag 17. marts

 Køb billet

Billetsalget er startet

Partout billetter
Kategori A+: kr. 595.- inkl. gebyr 
Kategori A: kr. 505.- inkl. gebyr 
Kategori B: kr. 385.- inkl. gebyr        
                 
Kørestol med ledsager
kr. 505.- inkl. gebyr 

Kørestolspladser sælges ved henvendelse til Billetten.dk
Kundeservice TLF: 70 20 20 96

Den fysiske billet gælder til alle 4 kampe / begge kampdage!

 

 

 

 


De 4 tophold er fundet til finaleweekenden

Århus Håndbold, Skanderborg Håndbold, Aalborg Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg er vinderne af kvartfinalerne i Santander Cup, og dermed bliver det de klubber, der kan se frem til at møde hinanden til topopgør.

Billetsalget er i fuldt sving, og efterspørgslen har vist sig stor, især efter at de fire deltagerhold blev fundet. Fans af de fire klubber kan i øvrigt - via egen klub - købe billet til deres egen klub-sektion på lægterne.  

Udover tophåndbold på banen kan de mange tusindevis af tilskuere i det hele taget se frem til en håndbold-fest uden sidestykke. Hele weekenden vil det således være muligt at gå på opdagelse i Jyske Bank Boxen, nyde atmosfæren og tage del i de mange sjove fanoplevelser og aktiviteter.

Bo Jakobsen, administrerende direktør i Santander Consumer Bank, glæder sig over at flagskibet Santander Final4 indtager Jyske Bank Boxen.

-Santander Final4 har gennemgået en rivende udvikling de seneste år, og nu går vi all-in – i første omgang for herrernes vedkommende – ved at rykke finalestævnet til Jyske Bank Boxen. Der venter naturligvis en stor opgave forude med at fylde de imponerende rammer, men vi vil sætte alle sejl ind på at gøre det til en festweekend for hele håndbold-Danmark. 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer