Santander Final4
Santander Final4

Santander Final4

Herrehåndbold

Jyske Bank Boxen

lørdag 26. september - søndag 27. septemberCovid-19 info
 

Eventen er aflyst!
Alle billetkøbere bliver kontaktet af Ticketmaster omkring aflysningen.


Årets Santander Final4 er aflyst

Santander Final4 for herrer, der oprindeligt skulle have været afviklet i marts i år og siden hen blev udskudt af flere omgange, er nu desværre endegyldigt aflyst. Det sker på baggrund af de mange restriktioner og den store usikkerhed Covid-19 har medført.

Billetkøbere kan vælge at beholde deres billet til næste års Santander Final4 i Jyske Bank Boxen eller få den refunderet via Ticketmaster senest d. 1. oktober i år.
Mere information om Santander Final4 til næste år er snarest at finde her på mch.dk

Divisionsforeningen Håndbold er arrangør, og her beklager direktør, Thomas Christensen, aflysningen.    

-Vi er utroligt ærgerlige over, at det ikke er muligt at afholde dette års Santander Final4. Det er i særdeleshed synd for de fire deltagende klubber og deres mange fans, men omstændighederne omkring Covid-19 og de for nuværende udstukne retningslinjer af regeringen, gør det ikke muligt at holde den store håndboldfest, et Santander Final4 altid er. Vi beklager meget, at det er endt sådan i denne omgang, men vi håber - og vil arbejde hårdt for - at kunne vende tilbage stærkere end nogensinde til næste år. 

De fire klubber, der skulle have deltaget i Santander Final4, har sammen med Divisionsforeningen Håndbold og Santander Consumer Bank besluttet, at der skal findes en pokalvinder. Beslutningen er truffet ud fra et sportsligt perspektiv og med et stærkt ønske om at give noget tilbage til håndbold-Danmark og klubbernes fans ovenpå en svær corona-tid.
Læs mere om kampene her

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer