Santander Final4
Santander Final4

Santander Final4

Herrehåndbold

Jyske Bank Boxen

lørdag 26. marts - søndag 27. marts

 Køb billet

Der sælges partoutbilletter, hvor billetten gælder til begge dage, alle 4 kampe

Kategori A, langside, nedre:
Kr. 720.- inkl. gebyr
Kategori B, bag mål, nedre:
Kr. 420.- inkl. gebyr
Kategori C, langside, øvre:
Kr. 420.- inkl. gebyr
Kategori D, endetribune, øvre:
Kr. 320.- inkl. gebyr

Kørestol med ledsager:
Kr. 720.- inkl. gebyr


Billetterne kan købes på Ticketmaster.dk, ved Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter eller via MCH Billetsalg på telefonnr. 9926 9999

 

 


Final4-festen vender tilbage 

Jyske Bank Boxen forvandles atter til en håndboldbane, når der for tredje gang spilles Santander Final4 - herrernes pokalfinale, i weekenden den 26. og 27. marts 2022. 

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold sikrede sig avancement til Santander Final4, da de på hjemmebane sendte Skanderborg Aarhus Håndbold ud af turneringen. Bjerringbro-Silkeborg har endnu til gode at løfte pokaltrofæet, men får nu atter chancen til Santander Final4 næste år.

I juni vandt Mors-Thy Håndbold klubbens første pokaltitel, netop til Final4, og holdet fra Bette Balkan bevarede chancen for et forsvar af titlen med en flot sejr ude over Fredericia HK.

GOG sikrede sig ligeledes plads til Santander Final4 med en sejr over Skjern Håndbold.

Aalborg Håndbold er også klar til Santander Final4 efter en overbevisende sejr på udebane over TTH Holstebro.

Lodtrækningen til semifinalerne har fundet sted, og her venter en gentagelse af Final4-finalen, når aalborgenserne tørner sammen med pokalvinderne fra Mors-Thy Håndbold.
I den anden semifinale mødes Bjerringbro-Silkeborg Håndbold og GOG.
 

Fanaktiviteter 
Udover tophåndbold på banen kan tilskuerne også se frem til sjove fanoplevelser og aktiviteter, der finder sted i Jyske bank Boxen i løbet af weekenden.


For specifikke spørgsmål om håndboldfesten denne weekend i Jyske Bank Boxen kontakt gerne arrangøren, Divisionsforeningen Håndbold på mail: df@df-h.dk