Santander Final4
Santander Final4

Santander Final4

Herrehåndbold

Jyske Bank Boxen

lørdag 18. februar 2023 - søndag 19. februar 2023

 Køb billet

Partoutbilletter, hvor billetten gælder til begge dage, alle 4 kampe
Køb billet ved din klub - se oversigt over salen nedenstående

Fra kr. 420,-

Kørestol med ledsager: Kr. 720.- inkl. gebyr 

 

Absolute Final4 Afterparty:
Kr. 300,- inkl. gebyr (kun koncert)
Kr. 495,- inkl. gebyr (koncert inkl. buffet)

 

 


Santander Final4

Om mindre end en måned går det løs med Santander Final4 i Jyske Bank Boxen, og der er udsigt til en kæmpe håndboldfest både på og udenfor banen, når Skjern Håndbold, GOG, Ribe-Esbjerg HH og Bjerringbro-Silkeborg skal i ilden og kæmpe om årets pokaltrofæ, hæder og en velvoksen præmiecheck.

Billetsalget er rødglødende, og udover de fire topkampe venter et væld af underholdning, konkurrencer, god mad og meget mere i den jyske håndbold-katedral, hvor Danmark tilbage i 2019 vandt nationens første VM-guldmedaljer.

Netop VM-guldmedaljer har det danske herrelandshold taget med sig hjem fra Sverige, hvor Santander Final4 får deltagelse af et par nyslåede danske verdensmestre i skikkelse af Simon Pytlick og Lukas Jørgensen, der tørner ud for GOG.

AFTERPARTY MED FULD BAS

Efter lørdagens semifinaler i Jyske Bank Boxen kan håndboldglade gæster fra nær og fjern forlænge festen i hjertet af Herning med middag og koncert under navnet ’Absolute Bass’, hvor Ace of Base-forsangeren Jenny Berggren, DJ Aligator og Yepha & Hampenberg spiller op til dans.

Det er desuden muligt at tilkøbe billet til middag og ’Absolute Bass’-koncerten i MCH Herning Kongrescenter lørdag 18. februar her.