Skjern Håndbold VS Aalborg Håndbold
Skjern Håndbold VS Aalborg Håndbold

Skjern Håndbold VS Aalborg Håndbold

30 års jubilæumskamp

Jyske Bank Boxen

lørdag 17. september 2022 kl. 14:30

 Køb billet

Siddeplads kat. 1 kr. 250,-
Siddeplads kat. 2 kr. 175,-
Siddeplads kat. 3 kr. 125,-

Kørestolsplads med ledsager kr. 250,-

Alle priser er inkl. gebyr 

 

 

 

 


Publikum kan se frem til endnu en håndboldfest i Jyske Bank Boxen, når Skjern Håndbold møder Aalborg Håndbold lørdag 17. september 2022. 

Skjern Håndbold markerer klubbens 30-års jubilæum med et brag.

17. september markerer Skjern Håndbold sit 30-års jubilæum med en storkamp mod Henrik Møllgaard, hjemvendte Mikkel Hansen og resten af Aalborg Håndbold til kamp i HTH Herreligaen.

- Mikkel Hansen vender hjem til dansk håndbold, og der er vel ikke nogen bedre måde at ønske ham velkommen hjem end til en storkamp med tusindvis af tilskuere på lægterne i Jyske Bank Boxen. Gennem de sidste 20 år har vi haft et fantastisk samarbejde med MCH, og har mødt nogle af de største mandskaber i Europa i MCH´s arenaer. Jeg er overbevist om, at vi har endnu en stor oplevelse i vente til september, siger direktør i Skjern Håndbold, Carsten Thygesen.
- Drømmen er, at vi bliver over 7000 tilskuere som tilfældet var mod Paris Saint Germain i Champions League tilbage i 2018, siger Carsten Thygesen.

Det er 17. gang på 20 år, at Skjern Håndbold flytter hjemmebanen til Messecenter Hernings arenaer – til stor glæde for administrerende direktør, Georg Sørensen.
- Vi glæder os rigtig meget over det gode og tætte samarbejde med Skjern Håndbold igennem nu 20 år. Jeg husker tydeligt klubbens første kamp hos os i den Runde Hal B tilbage i foråret 2002. Personligt har det været en fornøjelse at følge klubbens imponerende udvikling siden, og vi er meget taknemmelige for at få lov til at danne ramme om fejringen af klubbens 30-års jubilæum. Der skal lyde et stort og varmt tillykke med jubilæet, udtaler Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

Køb din billet på skjernhaandbold.dk fra 2. april