VM i herrehåndbold
VM i herrehåndbold

VM i herrehåndbold

26th IHF Men's World Championship 2019

Jyske Bank Boxen

fredag 11. januar - søndag 27. januar

 Køb billet

Beskrivelse af billetkategorier og priser findes under "Yderligere information"


Billetterne kan købes på Ticketmaster.dk, handball19.com og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter. Kørestolsbilletter kan købes ved at kontakte MCH Billetsalg
på tel. 9926 9708 eller billetsalg@mch.dk

Se nederst i de røde bokse information omkring kampprogram og spisemuligheder under VM i herrehåndbold.

Se den samlede tidsplan for VM2019 i Jyske Bank Boxen HER

 

 

 


Vær opmærksom på at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til slutrunden, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler som er Ticketmaster.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter.

 

Tyskland og Danmark inviterer sammen til håndboldfest
VM i 2019 afholdes sammen med Tyskland, og mens Tyskland har åbningskampen, som ligger i Berlin d. 10. januar, kan danskerne glæde sig til finalekampen, som bliver spillet i Jyske Bank Boxen i Herning d. 27. januar. Danmark spiller deres kampe i Jyske Bank Boxen på nær deres første kamp på åbningsdagen d. 10. januar hvor de spiller i Royal Arena. 
Som værter har både Danmark og Tyskland kvalificeret sig til VM, og det står allerede nu klart, at Tyskland spiller i gruppe A, mens Danmark spiller i gruppe C. I gruppe B vil enten Frankrig eller Kroatien være at finde, mens gruppe D vil bestå af enten Norge eller Sverige. 

Når Danmark forhåbentlig kommer videre til mellemrunden, er det besluttet at Danmark og Tyskland som værtslande vil spille deres kampe, 19. + 21. + 23. januar. Danmark vil spille i Jyske Bank Boxen og Tyskland i Køln.

Om værtsnationerne
VM 2019 bliver afholdt i samarbejde mellem Tyskland og Danmark, to stolte håndboldnationer med herrelandshold, der begge ligger i top tre på IHF’s verdensrangliste. Samlet set har de to lande stor erfaring med at afholde mesterskaber: Tyskland afholdt deres første VM i 1938, og siden har de været værter for et stort mesterskab ni gange, mens Danmark har været værter ved EM og VM syv gange. 

Udover kampe i Jyske Bank Boxen bliver der spillet i Royal Arena, Mercedes-Benz Arena (Berlin - DE), Olympiahalle (München - DE), Barclaycard Arena (Hamborg - DE) & LANXESS Arena (Køln - DE). 

At Jyske Bank Boxen danner ramme om nogle af kampene, og den afsluttende finaleweekend, hvor der spilles om placeringerne mellem verdens otte bedste nationer. Det vækker naturligvis glæde her i MCH:

- Vi har været Danmarks hjemmebane til tre slutrunder, og vi glæder os over, at DHF igen viser os den tillid. Vi elsker håndbold og mesterskaber og vil gøre os umage for at skabe de bedste rammer i samarbejde med DHF. Vi glæder os over, at de danske fans igen kan opleve Danmarks håndboldherrer i Jyske Bank Boxen, og til at byde både nationer og publikum velkommen, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

Når VM fløjtes officielt i gang til januar 2019 afvikles det under det nye spillesystem med mellemrunde i stedet for knockout-fase med 1/8- og 1/4–finaler.
Baggrunden for det nye spillesystem og yderligere information kan læses her (engelsk).

Se det samlede program med åbningstider for Fanzonen, kampetider og ankomstbygningen HER
 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer