VM i kvindehåndbold
VM i kvindehåndbold

VM i kvindehåndbold

VM 2023

Jyske Bank Boxen

onsdag 29. november 2023 - søndag 17. december 2023

 Køb billet

Fra kr. 285,- til kr. 960,-

Alle priser er inkl. gebyr. 

Udvid oplevelsen og tilkøb den lækre Fanbuffet til kr 250,- ( børn under 12 år halv pris) i forbindelse med dit billetkøb.

Billetter kan købes via Ticketmaster.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter tel.nr. 9926 9999

For større gruppebookinger benyt venligst denne formular på den officielle webside: Gruppesalg


JYSKE BANK BOXEN DANNER RAMME OM VM I KVINDEHÅNDBOLD 2023

Kom med til en vaskeægte håndboldfest, når Jyske Bank Boxen lægger bane til samtlige af de danske kampe ved VM i kvindehåndbold, der løber af stablen fra 29. november til 17. december 2023.  

Sammen med Norge og Sverige er Danmark vært for den 26. udgave af verdensmesterskabet – og med både indledende kampe, kampe fra mellemrunden, kvartfinaler, semifinaler og finale på programmet er der i den grad noget at glæde sig til for de rød-hvide fans.

Herning og Jyske Bank Boxen har været værter for et hav af danske landskampe, og i VM-regi var multiarenaen senest hjemmebane for herrelandsholdet i 2019, mens også kvindelandsholdet havde hjemmebane i Herning ved VM i 2015.

Nu står byen og Jyske Bank Boxen igen klar til at byde velkommen til verdens bedste kvindelige håndboldspillere, og du har rig mulighed for at deltage i håndboldfesten samt med klapsalver, klaphat, klappepølser og dannebrogsflag støtte de danske håndbolddamer ved en eller flere kampe.

VM I KVINDEHÅNDBOLD VIL BEGEJSTRE – OG DET SAMME GØR DET NYE LOGO OG SLOGAN

Under overskriften ’AIM TO EXCITE’ er ambitionen at skabe begejstring hos de tusindvis af tilskuere på lægterne samt de millioner af tv-seere hjemme i stuerne under VM i kvindehåndbold.

- Begejstring ligger i håndboldens DNA. Det kommer til udtryk lige fra en nybegynders første kast mod mål til stjernernes jubel med VM-trofæet hævet over hovederne. Vi er i sandhed også begejstrede både for brandidentiteten omkring det kommende mesterskab og udsigten til at byde hele verden velkommen til fejring af håndbolden, siger Morten Stig Christensen, formand for Dansk Håndbold Forbund.

VM-sloganet understøttes af logoet, der symboliserer en håndbold, der suser gennem luften med kurs mod målnettet, hvor den straks udløser begejstring. Farverne i bolden repræsenterer samtidig de tre værtsnationers flag.

 

Se det fulde kampprogram her (på engelsk): https://aimtoexcite.com/match-schedule/
Endelige tider og hvem skal møde hvem er ikke fastlagt endnu.
Det vides dog at Danmark er i gruppe E og Tyskland (som spiller i Jyske Bank Boxen) er i gruppe F.

Den første kamp spilles i Jyske Bank Boxen i Herning 30. november.