Yamaha SuperCross & Freestyle Show lørdag
Yamaha SuperCross & Freestyle Show lørdag

Yamaha SuperCross & Freestyle Show lørdag

Løb og show

Jyske Bank Boxen

lørdag 9. februar 2019 kl. 19:00

 Køb billet

PRISER

Siddeplads: Kr. 395,-
Børn t.o.m. 12 år: Kr. 275,-
Kørestol m. ledsager: Kr. 395,-
VIP Pakke: Kr. 1.195,-
VIP Pakke børn t.o.m. 12 år.: Kr. 745,-
Alle priser er inkl. gebyr.

Læs om indholdet i VIP Pakken her

 

Alm. show billetter sælges på ticketmaster.dk og tlf.: 9926 9708 - VIP billetterne sælges via ASP Event på info@aspevent.dk eller tlf.: 53626711
 


Yamaha SuperCross & Freestyle Show fejrer 25 års jubilæum i Jyske Bank Boxen

5.000 tons jord, 3.000 liter dieselolie, 10 tons kalk, 800 baller Rockwool og 8.000 kvadratmeter plastik. Det er nogle af elementerne, der skal til for at skabe en indendørs legeplads for adrenalinhungrende motocross-kørere. Professionelle cross- og freestyle-kørere giver den fuld gas i Herning den 8.-9. februar til det traditionsrige Yamaha SuperCross & Freestyle Show, der afholdes for 25. gang i MCH. Her er publikum sikret fuld underholdningsvaluta for pengene med vilde tricks og hæsblæsende action, der giver sug i maven og adrenalin-kick.

Hele arrangementet afsluttes traditionen tro med et forrygende Freestyle Show, hvor ufattelige tricks på motorcykel vil blive udført højt oppe under Jyske Bank Boxens tag. Kombinationen af brølende motorer, fart over feltet og modige tricks giver et sus igennem publikum og et adrenalinkick til alle med bare lidt benzin i blodet.

Det 3½ timer lange arrangement krydres med musik, lys og underholdning, som er med til at skabe den særlige stemning. Og ifølge arrangør Lars Green kan alle få en stor oplevelse, uanset om man går op i motorsport eller ej:

- Løbet er nervepirrende og underholdende, og freestyle-showet er sjovt for alle at se. Det er jo ren akrobatik udført af toptrænede folk, og det giver et kick at se på det, siger Lars Green.

Yamaha SuperCross & Freestyle Show afholdes i Jyske Bank Boxen 8.-9. februar. Samme weekend afholdes også motorcykel- og bilmessen Motorshow, der inviterer indenfor til en verden af motorsportsoplevelser i MCH Messecenter Herning 8.-10. februar.

Besøg Yamaha SuperCross & Freestyle Shows hjemmeside her: supercrossherning.dk

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer