1991
1991

1991

MCH Herning Kongrescenter

onsdag 12. marts 2025 kl. 19:30

 Køb billet

Løssalgspris: kr. 295,-

Abonnementspris: kr. 220,-

Bestil abonnement her 
i MCH Billetsalg eller på tlf. 9926 9999

 

 

 

 

 

 


Musikåret 1991 hyldes i Herning 

Glæd dig til et brag af en koncert og en stor musikalsk oplevelse, når 90’ernes største musikår – 1991 – hyldes i MCH Herning Kongrescenter onsdag 12. marts 2025.

1991 var et ekstraordinært år i musikhistorien, hvor rocken blev sluppet fri, mesterværker blev skabt, og nye rekorder og standarter blev sat. Det var også året, hvor legender blev født, mens andre døde. Herunder den ikoniske forsanger i Queen Freddie Mercury, som døde i slutningen af året, og det satte gang i en kæmpe revival af Queens musik, hvilket også sætter sit præg på hyldestkoncerten i Herning.

Der er lagt op til en forrygende aften, som både vil berøre og begejstre publikum i MCH Herning Kongrescenter, og uden tvivl ende i den helt store fællessang. Flere end 30 af 1991’s største hits er på sætlisten, som tæller megastjerner som Bryan Adams, Queen, George Michael, Elton John, U2, Prince, Metallica, R.E.M., Ray Dee Ohh, Dizzy Mizz Lizzy og D.A.D fremført af blandt andre Jonas Rasmussen, Morten Bytofte, Lucas Hoang og Lene Nørrelykke. Det midtjyske publikum kan desuden se frem til en indføring i den musikalske historie om dette bemærkelsesværdige musikår fortalt igennem musikken, anekdoter og sjove optrin og historier. 

Fuldender trilogi om ’Årtiers musik’ i Herning
Med hyldestkoncerten ’1991’ bliver der sat punktum for MusicalDanmarks succesfulde trilogi om ’Årtiernes musik’, som tidligere har været omkring ’Time Of My Life’ om 80’erne og ’Candle In The Wind om 70’erne. 

Denne gang er det altså 90’ernes tur, hvor det midtjyske publikum i MCH Herning Kongrescenter kan nyde en nostalgisk tur ’down memory lane’ i foråret 2025. 

Fri placering ved 4-mands caféborde

Idé, koncept og manus: Michael Bentholm
Iscenesættelse: Peter Friis
Musikalske arrangementer: Niels Rahbech
Scene og lysdesign: Kristoffer Nielsen
Lyddesign: Kristian Kühnel
Logo: Sunday Studio
Medvirkende: Jonas Rasmussen, Morten Bytofte, Lucas Hoang, Lene Nørrelykke mfl.
Producent: MusicalDanmark

Arrangør: Herning Teater
herningteater.dk - herningteater@mail.dk