Årets Julefrokost 2024
Årets Julefrokost 2024

Årets Julefrokost 2024

MCH Herning Kongrescenter

Flere datoer

 Køb billet

Reservér inden 19. august og få 10% rabat

KR. 1.150 ,- KR.1.035,-

INKL. MAD, UNDERHOLDNING OG ØL, VAND,VIN, SAFT OG CIDER AD LIBITUM

Ved spørgsmål eller forespørgsler, kontakt venligst vores billetsalg på:

Billetsalg@mch.dk eller tlf. 99 26 99 99 


Kom med til årets sjoveste julefrokost i Herning

Årets Julefrokost 2024 vender atter tilbage til MCH Herning Kongrescenter, når dørene åbner 29. og 30. november samt 6. og 7. december, hvor du og dine gæster er sikret en sjov aften. Vi sørger for hele pakken med alt fra en lækker julemenu til topklasse standup og dansevenligt livemusik. Komikere fra toppen af den danske standup-scene sørger for grin og godt humør under maden. Efter maden spiller vores dygtige husorkester op til dans og sætter gang i dansegulvet.

Early Bird rabat

Få planlægning af årets julefrokost krydset af to-do-listen og se frem til en aften i selskab med kollegaer og festglade gæster. Bestil bord inden 19. august og få 10% i Early Bird rabat på standardbilletten. 

Det er sjovt, og det er nemt!

Der venter en uforglemmelig julefrokost med årets særlige gæst Jonas Mogensen, der vil få gang i lattermusklerne med sin nordjyske, ærlige og ekstremt morsomme facon. Kendt fra TV2-programmer som ’Minkavlerne’ og ’Stormester’ samt hans anmelderroste onemanshow, der har høstet hele fem udsolgte shows hos MCH Herning Kongrescenter, er der garanti for en aften fyldt med grin, malende fortællinger og en jordnær charme.

Og som om det ikke var nok, vil komiker Lasse Madsen også gøre os selskab som aftenens vært og garant for rappe replikker og god energi. Med sin jyske charme, eminente forståelse for improvisation og evne til at få os til at grine af os selv og vores hverdag er du altså i gode hænder igennem hele aftenen.

Ingen fest uden livemusik

Aftenens musikalske underholdning bliver leveret af MCH’s helt eget husorkester med forsanger Thomas Fleron i front. De vil forkæle øregangene med alt lige fra de klassiske julehits til de nyeste dansehits, så du har god lejlighed for at lave ormen, plukke æbler, do the hustle, tage en svingom eller hvad der ellers er dit foretrukne dansetrin, når MCH Herning Kongrescenter byder op til årets julefrokost.

Udsøgt julemad med det hele

Billetten til Årets Julefrokost 2024 i Herning inkluderer også en julemenu med juleklassikere og moderne fortolkninger af julens kolde og lune favoritter. Til dessert venter vores hjemmelavede risalamande med kaffe & te og lækre julegodter. Og bare rolig – kan du spise mere, slutter aftenen af med natmad fra pølsevognen. Det hele serveres i en ad libitumpakke med øl, vin, vand, saft og Somersby Cider hele aftenen fra salens barer. I tillæg kan der forudbestilles et bredt udvalg af snaps, spiritus, shots og lignende, som stilles klar på bordet ved ankomst.

Årets Julefrokost 2024 i Herning er både for virksomheder og private selskaber. Så uanset om I er en flok festlige kolleger eller juleglade venner, så vil vores dedikerede team tage sig af alt det praktiske og vise jer til jeres bord ved ankomst. Der laves en bordplan for hver aften, og alle selskaber placeres samlet, så I kan dele oplevelsen sammen. Uanset hvor stor en flok I er, så skal I ikke bekymre jer om noget. Det eneste, I skal, er at vælge dato, og så står vi for resten!

Ændringer i antal og ønsker til mad er muligt frem til senest 8 dage før arrangementsdatoen, herefter er reservationen bindende.