Anders Lund Madsen
Anders Lund Madsen

Anders Lund Madsen

SLUT

MCH Herning Kongrescenter

fredag 31. januar 2020 kl. 20:00

 Køb billet

Fra kr. 295,-

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708

Spisning i Restaurant Teater Kælderen
Husets buffet kr. 248,- 
Ved køb af spisebillet er der automatisk reserveret bord i Restaurant Teater Kælderen fra kl. 17.00.

 


SLUT alting af i godt selskab med Anders Lund Madsen.

Anders Lund Madsen gæster Herning med sit første liveshow.

For første gang nogensinde tager Anders Lund Madsen alene på Danmarksturné med sit liveshow ’SLUT’ og lægger i den forbindelse vejen forbi MCH Herning Kongrescenter.

Det bliver publikums måske sidste chance for at opleve den lynende intelligente og skarpe foredragsholder, da jorden – ifølge Anders Lund Madsen selv – muligvis går under i løbet af foråret 2020. Derfor vil han samle nationen, inden det er for sent.

- Jeg gør det her, fordi ingen skal se slutningen i ansigtet alene, og samtidig kan det også godt blive super akavet bare at sidde derhjemme og kigge på uret sammen med hunden. Så derfor synes jeg, at der skal være en mulighed for at kunne samles et sted, hvor latter og glæde og rolig refleksion i selskab med andre gode mennesker er garanteret, siger Anders Lund Madsen om showet. Stopuret tikker mod nul


Showet ’SLUT’ er en status på alting, mens stopuret tikker mod nul. Og selvom publikum skulle være så heldige, at jorden ikke går under netop den aften, Anders Lund Madsen står på scenen i MCH Herning Kongrescenter, behøver de ifølge foredragsholderen ikke at føle, at aftenen er spildt.

- Og hvis dét nul så viser sig at være Det Store Nul, så stopper alting forhåbentlig med et bifald, hvilket vil være vidunderligt.
Hvis vi stadig er der, når tæppet går for, så kan vi alle klappe af dét, og på den måde bliver dette den ultimative win-win-situation, så jeg kan ærlig talt ikke komme på nogen grund til ikke at købe en billet. Både til sig selv og én man holder af, siger Anders Lund Madsen.

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer