Anders Matthesen
Anders Matthesen

Anders Matthesen

ANDEN - bringer ud

MCH Herning Kongrescenter

fredag 1. marts 2019 kl. 19:00

 Køb billet

Fra Kr. 395,-

Billetterne sælges via Ticketmaster, samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708

Restaurant - Kongressalen 
Husets burger med krydrede kartoffelbåde kr. 145,-
Husets lækre buffet kr. 248,-

Restauranten åbner kl. 17.00
Ved køb af kombibillet er der automatisk reserveret bord fra kl. 17.00


Stand-up hvor alt kan ske

Klassisk stand-up med Anders Matthesen - lige til døren!

Anders Matthesen er han atter klar til at drage på landevejen, for at lave det han elsker allermest: klassisk stand-up.

Efter de flotte veloverståede jubilæumsshow i Boxen, er Anders Anden Matthesen nu klar til at vende tilbage til klassisk stand up på landets lokale scener. Allerede fra Januar 2019 drager han afsted med en åndssvagt sjov pulje af stand-up udviklet gennem de sidste par år, der endnu ikke har været brugt i et af hans mange shows. Der bliver tale om stand-up i ordets reneste forstand - Anden og en mikrofon - uden dikkedarer.

De sidste 9 år har Matthesen ikke været hele Danmark rundt, men kun besøgt udvalgte byer med sine store onemanshows. En massiv efterspørgsel har nu fået ham til at starte tour-bussen op og køre fra by til by, med lårklaskende sjov stand-up, som vi kender det bedst fra hans side. “De sidste mange gange jeg har været aktuel med et show, har det haft en størrelse, der har begrænset det til kun at kunne spille i meget få, større byer. Denne gang beder jeg ikke folk komme til mig - der møder jeg dem, hvor de er, på de lokale spillesteder i hele Danmark, store og små. Jeg glæder mig helt vildt - både til at være ude blandt folk igen men også til at vende tilbage til klassisk stand up uden et manuskript. Det bliver nogle aftener hvor alt kan ske, og hvor materialet kan tage den drejning det vil. Det er der der virkelig kan opstå magi mellem publikum og mig. 

Modsat de tidligere onemanshows vil disse fremtidige stand-up aftener med Anden formentlig ændre sig fra aften til aften i indhold og stil og have karakter af at ‘møde folk hvor de er’. Så der bliver god grund til at fange ham en eller flere gange undervejs på turnéen.
 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer