Anders Matthesen
Anders Matthesen

Anders Matthesen

ANDEN bringer ud

MCH Herning Kongrescenter

tirsdag 19. november 2019 kl. 19:00

 Køb billet

Fra kr. 420,-

Billetter sælges via Tikko.dk.

Restaurant Teater Kælderen
Husets burger med krydrede kartoffelbåde kr. 145,-
Husets lækre buffet kr. 248,-

Restauranten åbner kl. 17.00
Ved tilkøb af menu i Restaurant Teater Kælderen er der automatisk reserveret bord fra kl. 17.00


ANDEN BRINGER UD - Klassisk stand-up med Anders Matthesen, lige til døren

Efter et vildt jubilæumsår drog Anders Matthesen fra årets start på landevejen med et splinternyt show, denne gang med klassisk, skarp stand-up som omdrejningspunkt sammensat af materiale udviklet gennem de sidste par år.

Det er blevet til en lang række shows på spillesteder rundt om i hele Danmark, hvor formålet er at møde publikum lokalt på deres hjemmebane, heraf titlen 'Anden bringer ud'.

- Publikum er på toppen. De mener, at det er sjovere end alle andre shows, jeg har lavet. Jeg får simpelthen så positive reaktioner. Det er fantastisk atter at opleve den helt intime kontakt med alle de glade mennesker. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg selv sidst har haft det så sjovt på scenen. Hver aften er virkelig fantastisk. Der kommer nye jokes og improvisationer til hver eneste aften, og jeg har friheden til at forfølge den energi, der er i rummet. Det betyder, at ikke to aftener er ens, siger Anders Matthesen.

Puljen af materiale er udviklet gennem de seneste år. Naturligvis kun materiale der ikke har været udgivet eller brugt i tidligere shows. Der indgår mange af de jokes og idéer, der ikke var plads og tid til i 'Anden 25' samt helt nye bits og chunks, der skrives fra dag til dag.

Opskriften på showet er den samme som i resten af landet: klassisk stand-up som omdrejningspunkt - én mand, én mikrofon og dagens t-shirt. Det eneste Anders Matthesen medbringer er 100% nærvær - og jokes der sprøjter ud over scenekanten i et utroligt tempo.

ARRANGØR: TIKKO

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer