Anders Matthesen
Anders Matthesen

Anders Matthesen

Anden 25

Jyske Bank Boxen

torsdag 1. november 2018 kl. 19:30

 Køb billet

Kategori O: Kr.700.- 
Kategori A: Kr. 600.-
Kategori B: Kr. 500.-
Kategori C: Kr. 395.-
Kørestol med ledsager: Kr. 600.-

Alle priser er inkl. gebyr    

Max 10 billetter pr. kunde.

Billetterne sælges via ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.
Kun direkte salg, ingen reservationer.


 

 


Anders Matthesen fejrer 25-års jubilæum

Hvor befandt du dig, da mennesket landede på månen? Hvad lavede du mens Berlinmuren faldt? Hvor var du da Danmark vandt EM i fodbold? Who cares?! Det helt store spørgsmål må være: Hvor skal DU være når Anden fejrer sit 25-års jubilæum som komiker? Svaret er: Jyske Bank Boxen.
 
Anders ”Anden” Matthesen startede sin karriere i 1993 på de små ydmyge klubscener. 25 år er gået og syv store one-man-shows er det blevet til – plus det løse. Nu har Anden lagt i ovnen til det absolut største, mest festlige og mest spektakulære comedy-show på dansk jord nogensinde. Med showet ”25” skaber Anders Matthesen for første gang et arena-show i megaklassen med plads til 14.000 publikummer.
 
Det har længe været en drøm for Anders Matthesen at lave et show i stor målestok:
- Jeg har syslet med tanken om at lave et rigtigt ”stadion-show” gennem de sidste 15 år. Et show med store armbevægelser og godt med raketter og flødeskum og hvor alt kan ske. Nu er der den helt rigtige anledning, og jeg føler mig mere klar end nogensinde før, udtaler han.
 
Show med STORT

Så hvad kommer showet til at indeholde? Anders Matthesen har ikke for vane at spolere overraskelsen eller snakke for meget om hvad der skal ske. Men han vil gerne sige noget om, hvad der IKKE skal ske:
- Der bliver ikke tale om teater eller foredrag eller store refleksioner over livet. Det bliver ikke et navlepillende show, gennemsyret af røde tråde og dramaturgi. Vi snakker SHOW denne gang – i den helt store stil og med fuld smadder på fra start til slut, fortæller han.
 
Publikum skal altså finde rysleren og festhatten frem og ikke gøre sig forhåbninger om at få NOGET som helst med hjem… ud over champagne på tøjet, konfetti i håret og ondt i kæber og mavemuskler. Det bliver uden tvivl den hidtil største oplevelse for såvel gamle som nye Matthesen-fans.

Om Anders Matthesen
Efter et kvart århundrede på små og store stand up-scener har Anders Matthesen for længst etableret sig som en af landets mest populære komikere. Hans syvende og seneste show, ”Shhh”, solgte over 130.000 billetter, og blandt hans tidligere shows finder man bl.a. ”Tal for dig selv”, ”Anden på Coke?”, ”Anders Matthesen - vender tilbage…” og ”Anders”, som alle blev store anmelder- og publikumssucceser.
 
Foruden stand up har Anders Matthesen også skabt sig et markant navn inden for film, radio og tv takket være filmsucceserne ”Terkel i knibe” og ”Sorte kugler”, en lang række bidrag til P3s Børneradio samt den prisvindende julekalender ”Jul på Vesterbro”.
 
Han har udgivet to rapalbums, ”Soevnloes” og ”Villa Peakstate”, ligesom han har gjort sig som skuespiller på de skrå brædder – som Dirch Passer i ”Kjeld og Dirch” på Nørrebro Teater og i den stærkt roste titelrolle som Simon Spies i Nikolaj Cederholms populære musical ”Simon”, der blev opført på Østre Gasværk Teater.

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer