Anders Wortmann
Anders Wortmann

Anders Wortmann

FAR

MCH Herning Kongrescenter

søndag 8. september 2024 kl. 19:00

 Køb billet

KR. 245 ,-

 


Oplev Anders Wortmanns humoristiske standupshow i Herning

Oplev en uforglemmelig aften i MCH Herning Kongrescenter, når Anders Wortmann inviterer dig ind i sit familieunivers fyldt med sjove sange, guitar og lattermilde standup-øjeblikke.

Her bringes intime familiære situationer til live gennem musik og sjove tekster. Sangene har fokus på de ’ømme’ punkter i parforholdet og dét at gå fra single til kæreste – og ikke mindst fra to til tre.

Anders Wortmanns sange og sketches har taget de sociale medier med storm, og du kan til september opleve dem live i Herning.

Herning får besøg af dobbelt op på far

Oplev blandt andet Anders Wortmann fortælle og synge om alt lige fra sin datters fødsel til et uheldigt besøg hos lægen forårsaget af dét at blive far. Hvorfor onani var mere bøvlet i midten af 00’erne, og hvad nabodrengen Anton har med det at gøre.

Sengetider, spisevaner, tiltaleformer m.m. er også taget under ’kærlig’ behandling igennem hverdags-’begivenheder’, hvor både Anders’ søde kæreste, Trine, hans datter Nellie, samt hans mor, og sidst men ikke mindst, også hans far er med.

Der er ovenikøbet dobbelt op på far i Herning, når Anders tager sin sønderjyske far med, der som tidligere assisterende træner for Frøslevs karlekammergymnastikhold, vil stå for opvarmningen.

Som Anders’ far siger: ” Hvo manne kakao fe æ for det?

Anders: ”Du får 4”

Far:  ”Det bli’ve helt gevaldigt… ”

Det bliver ikke kønt, men ømt, og du kan grine med i MCH Herning Kongrescenter 8. september 2024.

Om Anders Wortmann

Anders Wortmann er til daglig radiovært hos ANR, hvor han hver morgen fra kl. 6.00 til 10.00, deler ud af sit liv. I 2021 vandt han sammen med sin medvært prisen for Danmarks bedste morgenflade, og hans fortsatte kvalitet har ført til en nominering igen i 2022. Udover sit radioprogram har Anders også skabt en imponerende tilstedeværelse på sociale medier som Instagram, Facebook og TikTok. Hans sange og sketches har opnået enorm popularitet, hvor mange af videoerne har over 500.000 visninger og nogle endda over 1 million. En af disse blev også vist til dette års Zulu Comedy Galla.

Udover hans succes på radio og sociale medier har Anders kastet sig over standup med guitaren som makker. Hans optrædener har strakt sig fra Aalborg Comedy Club til Comedy Zoo i København – for ikke at nævne et hav af private bryllupper, fødselsdage og konfirmationer. Og til september kan du også opleve ham i MCH Herning Kongrescenter. Glæd dig til en hylende morsom aften.