Andreas Bo
Andreas Bo

Andreas Bo

HÅR(D)

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 17. maj 2025 kl. 19:00

 Køb billet

Kr. 340,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens Burgermenu kr. 185,-

KØB SPISNING NEDENFOR


Andreas Bo gæster Herning med nyt comedyshow

Nu har du og vennerne mulighed for at klukke af grin, så tårerne triller, når komikeren Andreas Bo besøger MCH Herning Kongrescenter 17. maj 2025. Glæd dig til at opleve den populære komiker i et helt nyt comedyshow ”HÅR(D)”, hvor Andreas Bo går hårdt på tidens emner, og stiller de - for en komiker - helt relevante spørgsmål som: Hvad er der liiiiige at være sur over, når man er født i verdens fedeste land? Kan tidens forståelse for rummelighed rumme dem, som ikke kan rumme de rummelige? Hvorfor skammer vi os over vores sans for ironi, når vi burde være stolte? 

Man kan lave sjov med alt – ikke mindst sig selv

Er Andreas Bo en provo, en spradebasse eller egentlig bare en komiker med sine meningers mod og stor selvironi? Måske det hele. Det er i hvert fald, hvad der kommer til udtryk i hans 5. soloshow ”HÅR(D)”.

Somme tider skal man behandle ord og holdninger lidt som en bar hovedbund. Nogle gange er det bedst at udtrykke den nøgne skaldede sandhed og andre gange er det bedst at pakke det hele lidt ind, eller dække det helt til.

Andreas Bo er en af landets sjoveste komikere. Han bevarer stilen enkel og ualmindelig tempofyldt og med en sublim evne til at gengive typer. I det nye show ”HÅR(D)” giver han naturligvis endnu engang en opvisning i alle hans komiske og ekvilibristiske virkemidler i et konstant ønske om at bringe komikken i al almindelighed i nye retninger.