Backstage
Backstage

Backstage

Komik i kulissen

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 17. oktober 2024 kl. 19:30

 Køb billet

Løssalgspris: kr. 295,-

Abonnementspris: kr. 220,-

Bestil abonnement her 
i MCH Billetsalg eller på tlf. 9926 9999

 

 

 

 

 

 


Karen-Marie Lillelund og Søren Dahl giver et godt grin i Herning

Glæd dig til et godt grin i selskab med altid veloplagte Karen-Marie Lillelund og Søren Dahl, når de to indtager scenen i MCH Herning Kongrescenter 17. oktober 2024 med ’Backstage – Komik i Kulissen’ – nyskrevet comedy af Vase & Fuglsang. 

Komik i kulissen med Karen-Marie Lillelund og Søren Dahl 
I første akt følger publikum i MCH Herning Kongrescenter den turnerende duo Dahl & Lillelund i de allersidste forberedelser til deres nye show. De midtjyske tilskuere bliver taget med backstage, hvor de allersidste aftaler klappes af – og det går ikke stille for sig. Den bramfrie københavnerpige Karen-Marie og den sindrige jyske Søren ser ikke altid helt ens på tingene, så aftalerne sejler, mens alarmerende problemer sparkes til hjørne. Stemningen er med andre ord lige så højspændt, som elinstallationen i tekøkkenet, der også lige skal oplade Karen-Maries elbil.

I anden akt oplever publikum i Herning duoen på scenen med det endelige show og kan more sig over udfaldet af alle forberedelserne fra første akt. Det går ikke ligefrem gnidningsfrit, men hylende morsomt bliver det alligevel, når de to kaster sig ud i selv de mest umulige projekter. Glæd dig blandt andet til at høre Karen-Marie synge Nik & Jay som bakkesang og Søren danse riverdance, ligesom de vil oplæse erotiske noveller og spille hele Sound og Music på bare ni minutter.
Det bliver altså langt fra kedeligt, når Karen-Marie Lillelund og Søren Dahl går på scenen i MCH Herning Kongrescenter torsdag 17. oktober 2024. 

Fri placering ved 4-mands caféborde


Forfattere: Vase & Fuglsang
Medvirkende: Karen-Marie Lillelund, Søren Dahl
Producent: Panduro Management

 

Arrangør: Herning Teater
herningteater.dk - herningteater@mail.dk