Bagom musicals - et musicalsk talkshow
Bagom musicals - et musicalsk talkshow

Bagom musicals - et musicalsk talkshow

MCH Herning Kongrescenter

onsdag 20. september 2023 kl. 20:00

 Køb billet

Pris: 115,-

 


Bagom musicals - et musicalsk talkshow

Få et helt særligt indblik i MCHs musicals, når vi inviterer tidligere og nuværende medvirkende ind i et spændende og underholdende talkshow med indlagte musicalsange.

Siden starten i 1992 har MCH Musical været med til at fostre op imod et halvt hundrede musicalperformere, skuespillere, dramaturger, dansere og sceneteknikere, og talentudviklingen er til stadighed et omdrejningspunkt for de populære opsætninger.

Nu giver vi musicalelskere mulighed for at få et særligt indblik i egenproduktionernes spændende historie og udvikling igennem et intimt og underholdende talkshow, der byder på både anekdoter, musicalsange og spændende fortællinger fra musicalens verden. Mød etablerede musicalstjerner, der har taget turen fra amatørroller til hovedroller, og upcoming musicalperformere, der står på tærsklen til at tage den samme rejse.

Mød tidligere medvirkende

I talkshowet medvirker Lisbeth Kjærulff, som var med i koret helt tilbage på den første egenproduktion i 1992, Sommer i Tyrol, og som siden bl.a. har spillet Maria i Sound of Music i både 1994 og 2004 og Eliza i My Fair Lady. Lisbeth er klassisk uddannet sopran, men hun favner bredt - og er således også særdeles aktiv i revygenren, hvor hun lige nu imponerer i Nykøbing Falster Revyen. Vi får tillige besøg af Jesper Sindberg, som har specialiseret sig i at tage sit civile erhverv ved politiet med på scenen - bl.a. som Javert i Les Misérables og Politimester Bastian i Folk og Røvere i Kardemomme By. Derudover har Jesper været gemt væk i masker, både som Udyret i Beauty and the Beast og som Shrek. Trioen fuldendes af Ann Charlotte B. Madsen, der netop har høstet store roser som Oz i We Will Rock You og i øvrigt har været flittig gæst på både store og små produktioner siden 2016.

Det hele foregår i inspirerende rammer på scenen i Teatersalen, og talkshow og tangenter styres af MCH Musicals projektleder og kapelmester, Rasmus Steenberg, der selv har været en del af produktionerne helt fra starten i 1992.

Det bliver rørende, interessant – og ikke mindst morsomt!