Bilklubben
Bilklubben

Bilklubben

Live

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 16. januar 2025 kl. 20:00

 Køb billet

KR. 300,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens Buffet kr. 375,- eller Burgermenu kr. 185,- og Nem Pause kr. 110,-

KØB SPISNING og NEM PAUSE NEDENFOR


OPLEV PODCASTEN BILKLUBBEN! LIVE I MCH HERNING KONGRESCENTER

Glæd dig til et nyt liveshow med den populære bilpodcast Bilklubben!, når den indtager MCH Herning Kongrescenter torsdag 16. januar 2025.

Er du fan af Bilklubben!? Det er vi også! Måske står dit kæreste eje i vinterhi. Måske ender du altid med at køre lige bag saltvognen, når du alligevel vover dig ud. Måske har du slet ikke den bil endnu. Fortvivl ikke. I aften er der trøst at hente, når Bilklubben, bestående af Christian Grau, Nils Petter Bro og Anders Richter, går på scenen i Herning for at flygte ind i bilernes verden.

Trioen har før samlet lytterne til træf og store live-arrangementer, men denne gang optager de ikke. I stedet går aftenen 100% med at underholde salen og sætte fokus på publikums og Bilklubbens egne biler. Aftenen byder på festlige indslag som Kahoot-quiz, bil-dilemmaer fra salen i Graus Brevkasse, og spændende spørgsmål til aftenens special guest.

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at opleve Bilklubben! live i Herning. Det bliver en aften fyldt med bilnørderi, humor og masser af underholdning!