Blinkende Lygter
Blinkende Lygter

Blinkende Lygter

Sjov, tankevækkende og skæv

MCH Herning Kongrescenter

tirsdag 18. oktober 2022 kl. 19:30

 Køb billet

Løssalgspris: kr. 275,-

Abonnementspris: kr. 200,-

Bestil abonnement her 
i MCH Billetsalg eller på tlf. 9926 9999.

 

 

 

 

 


Skæv og tankevækkende teaterversion af ’Blinkende lygter’ i MCH Herning Kongrescenter

Filmen ’Blinkende lygter’ fra 2000 tog Danmark med storm. Nu er den morsomme action-komedie af Anders Thomas Jensen blevet skrevet om til et forfriskende skuespil af Vivian Nielsen, som er en af landets bedste dramatikere. 

Mange husker den skæve historie om Peter, Arne, Thorkild og Stefan, som på grund af svigt i barndommen stikker af og ved et tilfælde mødes på en banegård. De slår i fællesskab ind på en kriminel løbebane, og ligegyldigt hvad der hænder, står de altid sammen og støtter hinanden i tykt og tyndt. 

Da Thorkild fylder 50 år, beslutter han sig for at afslutte sin kriminelle karriere, men han er nødt til at udføre et sidste job for chefen og bagmanden Færingen. Med en blanding af held og dumdristighed kommer vennerne i besiddelse af en kuffert med flere millioner af Færingens penge – og så er scenen sat for deres videre færd og mødet med de sære udkantsdanskere.

Rollelisten er besat af talentfulde skuespillere: Gordon Kennedy, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard og Jakob Højlev Jørgensen er de fire venner, som aldrig giver slip på hinanden. Kristian Boland spiller den skydegale gårdmand Alfred, og Frank Rubæk er den fordrukne læge Carl.

Det bliver en lattervækkende aften i MCH Herning Kongrescenter 18. oktober – for både gamle fans af filmen og nytilkomne publikummer.

Bemærk: Forestillingen anbefales ikke til køer.

Fri placering ved 4-mands caféborde.


Manuskript: Vivian Nielsen – baseret på Anders Thomas Jensens filmmanus
Iscenesættelse: Frank Rubæk
Medvirkende: Gordon Kennedy, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard, Jakob Højlev Jørgensen, Kristian Boland, Frank Rubæk  
Producent: NørregadeTeatret og Teater 2

Arrangør: Herning Teater
herningteater.dk - herningteater@mail.dk