Chippendales
Chippendales

Chippendales

Get Naughty

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 29. september 2022 kl. 20:00

 Køb billet

KR. Fra 395,-

Forlæng oplevelsen med:

Restaurant Teater Kælderens
populære buffet, kr. 275,- 

Tilkøb menu på dette link. 

Tilkøb 'Nem Pause' på dette link.


Chippendales - ny dato i 2022

Grundet Covid-19 restriktionerne er showet flyttet til 29. september 2022 - berørte billetkøbere er kontaktet på mail.
___

Ta' med til den ultimative tøseaften i selskab med Chippendales, der fyrer op under et show, I sent vil glemme. 

Der er lagt op til en festlig (og måske lidt fræk!) tøseaften torsdag 29. september 2022, hvor verdensberømte Chippendales indtager MCH Herning Kongrescenters scene med deres næsten stuerene sceneshow.

Showet balancerer perfekt mellem sexappeal og antydningens kunst, hvad enten Chippendales giver den som cowboys i stramme jeans og støvede boots eller som søofficerer i flotte uniformer, der inviterer piger blandt publikum op på scenen.

Temperaturen når altid bristepunktet, når Chippendales’ henrykker på de danske venues, og nu lægges der i ovnen til en brandvarm aften, med iturevne t-shirts, masser af bar hud og ikke mindst uartige moves under titlen Get Naughty.

Hvert år køber mere end 2 millioner kvinder billetter til Chippendales - og hvor end de letpåklædte amerikanere har flashet den legendariske butterfly, har kvinderne skreget og hvinet i takt med, at de sexede mænd stykke for stykke afslører mere og mere af deres olieglinsende kroppe til sensuelle rytmer.

Chippendales har tidligere imponeret med deres frække shows i Herning, hvor de har optrådt for fyldte sale - og der er rift om billetterne. Ladies! Det gælder derfor om at være hurtige, hvis I skal opleve en vaskeægte girls night out med veltrænede fyre, dans, sang og bar hud.