Chippendales
Chippendales

Chippendales

World Tour

MCH Herning Kongrescenter

mandag 30. september 2024 kl. 20:00

 Køb billet

FRA KR. 385,-

billetsalget starter fredag 1. dec. 2023 kl. 10.00

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens buffet kr. 350,-

Køb spisning nedenfor


Verdensberømte Chippendales gæster Herning

Tag veninderne med under armen til et hedt og højenergisk show, når popkulturfænomenet Chippendales besøger MCH Herning Kongrescenter 30. september 2024.

Chippendales er tilbage med deres første tour i Europa siden pandemien, og den verdensberømte trup er mere end klar til at ”party, please and tease” deres mange fans. Publikum skal forberede sig på et sexet og storslået show med nye numre, musik, koreografi og akrobatik, i hvad der uden tvivl bliver et af de mest provokerende og efterspurgte liveshows i 2024.

Mere end 2 millioner fans køber årligt billetter for at opleve Chippendales live, og det populære ensemble har de sidste fire årtier været et berømt fænomen indenfor amerikansk popkultur. Danske fans har i den grad noget at glæde sig til i efteråret 2024, når Chippendales lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter.

Ikonisk show med base i Las Vegas

Siden 1979 har Chippendales forført med deres verdensklasse shows leveret af yderst veltrænede mænd med glimt i øjet - hvilket har skabt ekstase på det meste af kloden. Chippendales består på nuværende tidspunkt af 20 medlemmer, hvor den ene halvdel tager sig af deres massivt succesfulde residency på Rio All-Suite Hotel & Casino i Las Vegas, og den anden halvdel får europæerne den udsøgte fornøjelse af at opleve på Welcome to the Chippendales Tour.

Chippendales har tidligere imponeret med deres populære shows i Danmark, hvor de gennem årene har sunget og danset sig ind i publikums hjerter, og gang på gang har optrådt for fyldte og euforiske sale.