Christian Fuhlendorff
Christian Fuhlendorff

Christian Fuhlendorff

Går over i historien II

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 27. oktober 2018 kl. 19:00

 Køb billet

Kr. 290,-

Billetterne sælges via Billetlugen.dk, samt MCH´s Billetkontor,

Østergade 37, 7400 Herning - tlf. 9926 9708.


Spisning i Restaurant Teater Kælderen
Restaurant Teater Kælderens buffet kr. 245,-

Ved køb af spisebillet er der automatisk reserveret bord i Restaurant Teater Kælderen fra kl. 17.00


Verdenshistorien i følge Fuhlendorff

Christian Fuhlendorff er i gang med sit nye onemanshow, der, som titlen antyder, “Går over i historien”.

Han har igennem længere tid fortalt historier. I tidligere shows er vi kommet tæt på Christian Fuhlendorff og hans familie og i DR-programmet “Mig og klassen” fik vi et indblik i hans noget aparte skoletid.

Denne gang handler det ikke kun om hans egen men vores alle sammens historie. Christian Fuhlendorff vil nemlig gennemgå hele verdenshistorien - dette er 2. del af showet. 

Fuhlendorff har flere gange taget tilløb til at give verdenshistorien et vrid, og han har da også haft historiske nedslagspunkter i sine tidligere shows. For eksempel i "Enestående" hvor anmelderne var vilde med hans parodi på Thor og Loke. Denne gang kaster han sig over en kronologisk og meget morsom gennemgang af verdenshistorien, som vi aldrig har hørt den før.

Om motivationen bag "Går over i historien" fortæller Christian Fuhlendorff: “Min datter spurgte mig, "far, har du altid været her?, og efter et kluntet forsøg på at forklare hende verdenshistorien gik det op for mig, at det her krævede, at jeg satte mig ind i det. Så det har jeg gjort - eller så godt man nu kan sætte sig ind i noget, når ens højeste akademiske formåen har været 10. klasse. Det bliver Danmarks første stand-up toologi, for der er sket alt for meget til, at jeg ville kunne nå det hele i ét show. Håber I er klar på jeres historie, aber!”

“I første del tog Christian Fuhlendorff fat fra begyndelsen, mere præcist “the big bang”, videre til skabelsen af vores solsystem, forbi livets begyndelse, menneskets oprindelse, og hele vejen frem til grækerne, filosofferne og vestens fødsel.

27. oktober 2018 indtager Christian Fuhlendorff igen scenen i MCH Herning Kongrescenter, denne gang med del 2  "Går over i historien II"

“Man siger jo, at alle veje fører til Rom, hvilket betyder, at alle veje også fører derfra. Så det er et godt sted at begynde. Igennem krige, opfindelser, riger, der falder, og andre, der bliver skabt, finder vi frem til netop nu. Hvorfor falder store civilisationer fra hinanden, og er det dét, der er ved at ske for vesten netop nu? Hvor første del handlede om begyndelsen, handler anden del i højere grad om slutningen.”

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer