Christian Fuhlendorff
Christian Fuhlendorff

Christian Fuhlendorff

ÆRLIG TALT

MCH Herning Kongrescenter

fredag 10. maj 2024 kl. 19:00

 Køb billet

KR. 315,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens Burger med sprøde pommes kr. 175,-

Køb spisning nedenfor


Christian Fuhlendorff besøger Herning med nyt standup

Christian Fuhlendorff lover en omgang god gedigen stand up, når han indtager MCH Herning Kongrescenter med sit nye, morsomme soloshow 10. maj 2024. Født i 80’erne, flasket op på “du-kan-blive-lige-hvad-du-vil!”-illusionen og krydret med et godt drys “livet-handler-om-at-være-lykkelig”, gør Christian Fuhlendorff i sit nye standupshow “ÆRLIG TALT” status over første del af sit liv og tager hul på anden del.

Det sjoveste og mest ærlige comedyshow fra Fuhlendorff

Tidspunktet kunne ikke være bedre. Han er for gammel til at være lykkelig-naiv og for ung til at være fuld af visdomsord. Fuhlendorff lever i en verden, han kender bedre dag for dag - men forstår mindre og mindre. Det er perfekt til komik!

Selv fortæller komikeren:

”Jeg er jo blevet 40 år siden sidst. Min datter har fået en hest, jeg har været på endnu en all inclusive ferie og ALLE fester er nu officielt blevet skiftet ud med parmiddage og forældremøder - alligevel har jeg aldrig været et sjovere sted i livet. På toppen af rutschebanen. Midt i det hele! Midt mellem fødsel og død. Fanget midt mellem de to mest irriterende og bedrevidende mennesketyper der findes - nemlig unge og gamle.”

”Så hvis du har lyst til at høre en tyndfed, tyndhåret og tyndbelæst 40-årig familiefars pessimistiske perspektiv på tilværelsen, så er det nok det sjoveste og mest ærlige comedyshow, du kommer til at se i 2024. Der skal grines, før vi dør.”