Cirque du Soleil
Cirque du Soleil

Cirque du Soleil

CORTEO

Jyske Bank Boxen

onsdag 29. april - søndag 3. maj

 Køb billet

Covid-19 status
Arrangør: Live Nation

Status: Arrangøren har udskudt eventen. Info om nye datoer følger snarest muligt, så hold fast i din billet så længe. 
Billetkøbere får direkte besked via. mail fra Ticketmaster.


Siddeplads kat. 1 kr. 695.-
Børn t.o.m. 12 år kr. 595,-
Siddeplads kat. 2 kr. 650.-
Børn t.o.m. 12 år kr. 550,-
Siddeplads kat. 3 kr. 550.-
Børn t.o.m. 12 år kr. 450,-
Siddeplads kat. 4 kr. 450.-
Børn t.o.m. 12 år kr. 350,-

Kørestolsplads med ledsager kr. 695,-

Alle priser er inkl. gebyr

 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9999.

 


Vær opmærksom på at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til koncerten, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler som er Ticketmaster.dk, Livenation.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter. 

Cirque du Soleil vender tilbage til Herning og Jyske Bank Boxen 29. april - 3. maj 2020

Corteo, er en af Cirque du Soleils mest fortryllende forestillinger. Forestillingen der indtager Jyske Bank Boxen er instrueret af Daniele Finzi Pasca og havde oprindeligt premiere i Big Top (telt) i Montreal i 2005. Siden har showet været en kæmpe succes og er set af flere end 9 millioner mennesker i 19 lande verden over.

Corteo, som betyder cortege på italiensk, er en klovns forestilling om en festlig parade. Showet bringer passionen fra skuespillet sammen med kraften og energien fra akrobatikken. Publikum kastes ud i en teaterverden fuld af sjov, komedie og spontanitet i et rum mellem himlen og jorden.  

Klovnen forestiller sig sin egen begravelse, som foregår midt i et karneval, imens stille og omsorgsfulde engle ser til. Når man forestiller sig det store i sammenspil med det mindre, det latterlige imod det tragiske og magien ved det perfekte i forhold til charmen ved ufuldkommenhed, så fremhæver showet styrkerne og skrøbeligheden ved klovnen, såvel som hans visdom og venlighed – den menneskelighed som er i os alle. Musikken er lyrisk og legende og bærer Corteo igennem en tidløs fest hvor illusionen driller virkeligheden.     

Spektakulært er desuden scenens udformning. Den bringer publikum i Jyske Bank Boxen ind i en teaterverden, som ikke tidligere er set i Cirque du Soleils spektakulære forestillinger. Teatertæppet er inspireret af Eiffel tårnet og andre tæpper er håndmalet for at skabe den helt rigtige poetiske stemning i Corteo.

Castet består af 51 akrobater, musikere, sangere og skuespillere fra hele verden.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer