Comedy AID 2018
Comedy AID 2018

Comedy AID 2018

MCH Herning Kongrescenter

fredag 28. december 2018 kl. 20:00

 Køb billet

Fra kr. 300,- 

Billetterne sælges via Billetlugen, samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 9926 9708

Aldersbegrænsning: 15+

Spisning i Restaurant Teater Kælderen 
Restaurant teater kælderens buffet kr. 245,-

Bestil bord på tlf. 9926 9927
Ved køb af spisebillet er der automatisk reserveret bord i Restaurant Teater Kælderen fra kl. 17.00.
 


MICHAEL SCHØT OG HEINO HANSEN - ÅRETS VÆRTER VED COMEDY AID 2018

DANSKE KOMIKERE STØTTER RED BARNETS ARBEJDE MED UDSATTE BØRN PÅ FLUGT OG I KRIGSRAMTE OMRÅDER

For 26. år i træk holder FBI og de bedste danske komikere velgørenhedsshowet Comedy Aid (tidligere Talegaver til Børn) mellem Jul og Nytår. Og for sjette år i træk afholdes årets Comedy Aid i samarbejde med Red Barnet. FBI og komikerne donerer dermed igen i år overskuddet fra showet til organisationens vigtige humanitære arbejde for børn på flugt og i krigsramte områder. Showet Kan opleves i MCH Herning Kongrescenter. 

Det bliver med to erfarne komikere ved roret. Michael Schøt og Heino Hansen er årets værter, der skal lede både publikum og komikere gennem det store show. Hvem de optrædende er holdes stadig tæt til kroppen hos FBI, men de kan dog afsløre, at den person, der vinder DM i stand-up den 7. november, får lov at optræde ved showet. Og at de øvrige komikere naturligvis vil være blandt landets bedste af slagsen. 

MICHAEL SCHØT OG HEINO HANSEN GLÆDER SIG

“Jeg glæder mig enormt til at være vært på så stort et arrangement som Comedy Aid. Som ambassadør for Red Barnet, har jeg med egne øjne set, hvor stor en effekt pengene har. Det skete, da jeg besøgte Zaatari-flygtninge-lejren i Jordan sidste år. Jeg ved godt, at der kan føles langt fra sæderne til et comedy-show og så ned til nogle af de allermest sårbare børn i verden - men tro mig, der er meget kortere end man tror”, siger Michael Schøt og fortsætter: 

“Der noget smukt ved at vi i Danmark godt tør bruge humoren til alvorlige ting. Når alt kommer til alt, så er komikere legesyge, barnlige sjæle og det kan næsten ikke passe bedre, at vi er med til at give noget af den glæde tilbage til nogle børn, der har fået den taget fra sig.”, siger Michael Schøt, der glæder sig til at være vært sammen med Heino Hansen. 

Heino Hansen var ikke på Comedy Aid-plakaten sidste år, men han kom alligevel på scenen, da han blev indkaldt som stand-in for de sygdomsramte Lasse Rimmer og Brian Mørk. Den debut mere end væltede salen og gav Heino blod på tanden.

”Det var en stor oplevelse at være med til. Både fordi det var rigtig sjovt, og så fordi det er vigtigt, vi får sat fokus på Red Barnets arbejde. Det er helt utroligt, at jeg efter den optræden nu får muligheden for min værtsdebut på Comedy Aids store scene. Jeg glæder mig til at bruge humoren til at få sat alvorlige emner på dagsordenen”, siger Heino Hansen. 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer