Comedy Ballroom 2024
Comedy Ballroom 2024

Comedy Ballroom 2024

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 28. september 2024 kl. 20:00

 Køb billet

KR. 424 ,- 

UDVID OPLEVELSEN MED:

Teater Kælderens buffet, kr. 325,- , Husets burger med sprøde pommes, kr. 175,- eller Nem Pause kr. 89,-

KØB SPISNING og NEM PAUSE NEDENFOR
 

 

 


Oplev landets bedste komikere til en lårklaskende sjov aften

Tag dine venner med til en hylende sjov aften i komikkens tegn, når ’Comedy Ballroom 2024’ samler seks af Danmarks mest morsomme standupkomikere i MCH Herning Kongrescenter. I er garanteret masser af energisk humor, et godt grin og sprudlende standup 28. september 2024, når nogle af landets mest populære standupkomikere træder ind på scenen i Herning. Der bliver leveret standup på højt niveau af et hold kompetente komikere, som hver har en halv time bag mikrofonen. Stilen er derfor hurtig, energisk og tiltænkt til at få dig hurtigst muligt til at græde af grin.

Seks knivskarpe komikere er klar til standup i Herning
De fem standupkomikere, der optræder, er:

Nikolaj Stokholm er en af Danmarks allerstørste komikere. Han har altid været kendt for at have en finurligt krøllet hjerne og hans verdenssyn gennem brillen er bare liiiidt sjovere end alle vores andres. Når dette bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo – som han også har for vane – har publikum ikke en chance, men ligger helt og aldeles flade af grin. Nikolaj Stokholm stiller drillende spørgsmålstegn ved livets normaliteter og jokesne bliver leveret med en sådan sikkerhed og tempo, at publikum aldrig får tid til at kede sig. Hans energi og nærvær har altid nået langt ud over scenekanten. Også selvom han ikke siger noget. Fordi han stadig – uden ord – er komiker.

Mark le Fêvre - Du kender ham fra TV-succesen Stormester, hvor han gennem flere sæsoner har givet den som underspillet quizshow-assistent. Mark le Fêvre har haft sin fortjente plads i dansk komiks superliga siden hans nominering som ‘Årets Komiker’ i 2019 ved ZULU Comedy Galla. Efterfølgende har du set ham optræde for udsolgt sale med hans to anmelderroste one-man shows ‘Bøvl’ og ‘Heldig’ med standup, der tager udgangspunkt i mødet med voksenlivet. Det er humor nord for bæltestedet med komisk fortvivlelse over dagligdagsscener.

r8Dio - er det ikke dem fra… Jo, det er det. Du kender Brian Lykke og Kasper Nielsen fra Krysters Kartel, Live fra Bremen og Guru. Siden coronanedlukningerne i 2020, har de haft stor succes med r8Dio – Danmarks nye high level snakke-sludre-taleradio i gulvhøjde med lytterne, hvor især den prisvindende podcastserie ”Undskyld vi roder” om en fiktiv lokalradiostation i Skuldborg, hvor alting sejler, har fået stor succes. Impro-fænomenet r8Dio vil gerne ses som den nye dreng/pige/person i klassen, der bringer ny transformationsmæssighed ind i dansk radio og podcastkultur. 

Victor Lander - Allerede som 13-årig fik Victor en opvarmningstjans for Anders Matthesen ved frygtløst og aldeles uimponeret at snige sig ind backstage og byde sig til. Og som det ofte sker, når man tør stikke snotten frem og bevæge sig ud af sin comfort zone, så endte det i stor succes. Risskov-drengen har siden haft en kometkarriere på både TV og som standupper. Hans drengede charme har landet ham værtsroller i børneprogrammer på bl.a. DR Ultra, Ramasjang og LEGO Masters. Han har deltaget i, og vundet, Stormester, og så har han fået danskernes til at dø af grin i utallige panel- og comedy-programmer i fjernsynet. Victor har med sit one-man show ‘Weekend’ turneret landet rundt for fulde huse.

Ane Høgsberg har nok ikke en tilværelse, der er sjovere end så mange andres, men hendes selvironi, skarpe jokes og komiske timing, gør det umuligt ikke at grine både af og med Ane. Anes jokes tager udgangspunkt i det hverdagsliv vinalle kender og som godt kan trænge til at blive rusket lidt op i engang imellem. Hun er ikke bange for at udlevere sig selv eller sin egen utilstrækkelighed alt sammen for at publikum kan læne sig tilbage og grinende glæde sig over, at det ikke er deres liv hun beskriver. Som spirende komiker vandt hun i 2016 Zulu Comedy Gallas Talentpris og lige siden har hun bevist, hvorfor titlen blev hendes. Når hun ikke har travlt på de danske standup-scener, arbejder hun som konferencier, tv-vært, forfatter og podcaster - alt sammen med humoren som motor.