Comedy Ballroom
Comedy Ballroom

Comedy Ballroom

MCH Herning Kongrescenter

fredag 29. september 2023 kl. 20:00

 Køb billet

KR. 415 ,- 

UDVID OPLEVELSEN MED:

Teater Kælderens buffet, kr. 295, eller husets burger med sprøde pommes, kr. 165,-
Tilkøb menu på dette link.
Tilkøb Nem Pause på dette link.

 

 

 

 


Oplev komik fra allerøverste hylde i MCH Herning Kongrescenter

Oplev fem af landets sjoveste komikere når Simon Talbot, Mark le Fêvre, Lars Hjortshøj, Kasper Gross og Lasse Madsen til september 2023 besøger MCH Herning Kongrescenter med Comedy BALLROOM 3.

September og oktober er for mange blevet synonym med Comedy BALLROOM, hvor fem af landets største komikere teamer op og begiver sig ud i landet.
Comedy BALLROOM er en anderledes måde at opleve stand-up på. Publikum får et destillat af landets absolut bedste komikere; der hver har knap en halv time til at levere sit show. Performancestilen er hurtig og energisk, en krævende disciplin, hvor komikerne mobiliserer deres allerbedste materiale. Med de 5 stjerner på plakaten er der garanti for underholdning fra øverste hylde af den danske comedyscene.


Om komikerne:

Simon Talbot er en af Danmarks helt store comedy-darlings, der med sin entusiasme og sprudlende fortælleglæde leverer solid underholdning til folket. Simon underholder med historier, der tager udgangspunkt i hverdagen og hans liv: Fra computerspil og alt for korte akillessener til opvæksten som Jehovas Vidne og hans stordrikkende irske far. Simon giver publikum sin egen, krøllede version af livet og der kvitteres med stående bifald og grin, så det gør ondt i mavemusklerne. Simon Talbots storslåede Danmarksturné ”Optur”, hans femte one man show, spillede for fulde huse i 2021 og 2022.


Mark le Fêvre. Jysk charmør og en af Danmarks mest efterspurgte komikere. Du kender ham som Lasse Rimmers prygelknabe i TV2-succesen Stormester og som gæst i programmer som Klipfiskerne, Menneskekender og Natholdet. Det er også stor sandsynlighed for, at du har oplevet ham ude på landets helt store spillesteder med hans to anmelderroste one-man shows Bøvl fra 2019 og Heldig fra 2022 som han har optrådt for udsolgt sale med i hele Danmark.


Lars Hjortshøjs kæmpe talent for komik fornægter sig ikke. Det har banet vejen for en lang og imponerende karriere i både TV, radio og på film. Men det har alle dage været stand-uppen, der har været omdrejningspunktet for hans virke. Hans personlighed på scenen kombineret med en eminent evne til at skrive og levere jokes hiver ham op i en klasse helt for sig. Lars Hjortshøj er sammen med Benjamin Koppel netop nu aktuel med den nye landsdækkende musikalske comedy tour ‘Jazz & Jokes’, hvor komik og jazz blander blod.


Kasper Gross er aktuel med serien Minkavlerne, der vandt en ZULU Award for Årets TV-Serie i 2020, hvor han er både manuskriptforfatter og hovedrolleindehaver. TV-succesen kører på 3. sæson, og kan prale af endnu en nominering som Årets TV-Serie i 2022. Måske kender du ham også fra TV2s serie Er vi der ikke snart?, eller som fast opvarmer på Tobias Dybvads tour Er det ikke dig fra Dybvad?


Lasse Madsen. Det er svært ikke at trække på smilebåndet, når Lasse Madsen deler videoer på Instagram, hvor han gør kærligt grin med hverdagssituationer og stereotyper, som de fleste genkender sig selv i.  Videoerne afslører ikke blot Lasse som et stort humoristisk talent, men også som en sand menneskekender. Han er dog meget mere end virale videoer på nettet. Han er også en eminent performer med en helt særlig forbindelse til sit publikum, og netop på scenen føler han sig allermest hjemme. Lasse Madsens første oneman show, Forelsket, fik hele fire hjerter i Politiken.

Gå ikke glip af en sjælden mulighed for at opleve toppen af dansk comedy.