Daniel Lill
Daniel Lill

Daniel Lill

Glad i låget

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 29. september 2018 kl. 20:00

 Køb billet

Kr.  150,- 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf.  9926 9708. 

Anbefalet aldersgrænse min. 15 år

Spisning i Restaurant Teater Kælderen 
Bestil en lækker Burgermenu kr. 145,-  eller prøv vores lækre Teater Kælder-buffet kr. 245,-
Ved køb af spisebillet er der automatisk reserveret bord i Restaurant Teater Kælderen fra kl. 17.00.

 

 


Grin sammen med Daniel Lill

Der er gået tre år siden Daniel Lill tog ud med sit første one-man-show ’Livslimbo’ til udsolgte sale. Den talentprisnominerede komiker har med sit charmerende smil indtaget de danske scener i snart 10 år, og nu er det tid igen. Hans andet one-man-show ’GLAD I LÅGET’ er et show med 100% fokus på at have det sjovt, og med Lills glade gemyt, imødekommende publikumsinteraktion og knivskarpe joke-gen er du sikret en aften med komik i højeste klasse.

- Jeg glæder mig vildt meget til at komme ud til at de glade danskere, der er derude. Vi er kendt som “De gladeste mennesker på jorden”, og det synes jeg godt, vi kan være stolte af. Folk kan godt forvente, at det bliver et show med fart over feltet. Vi skal grine SAMMEN - jeg vil sgu også have det sjovt, siger Daniel Lill selv om showet, og fortsætter:

- Det bliver et show om at VÆRE glad i låget og samtidig udfordringerne ved at forblive positiv. Det er ligesom det, der er kernen i mit liv - så hvad skulle jeg ellers snakke om? Det samme gælder for mig, når jeg snakker med nogen i salen - så vil jeg også have, at det bliver i en positiv tone, så ingen føler sig trådt på, så vi lige netop kan grine sammen, have en aften der bliver helt unik, kun for os - den aften. Kom og grin med, når Daniel Lill tager dig med ind i sin verden af sjov, gak og løjer – og vær sikret en aften med masser af grin, masser af glæde og en mand i sin bedste form.

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer