Dansk Melodi Grand Prix 2022
Dansk Melodi Grand Prix 2022

Dansk Melodi Grand Prix 2022

Jyske Bank Boxen

lørdag 5. marts 2022 kl. 20:00

 Køb billet

Kategori A siddeplads: Kr. 475,- 
Kategori B siddeplads: Kr. 425,- 

DMGP Bord til 5 pers.: Kr. 2.125,-
DMGP Bord til 6 pers.: Kr. 2.550,-

Kørestolsplads inkl. gratis ledsager: Kr. 425,-

Alle priserne er inkl. gebyr og billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 9926 9999.

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant 2. Etage i Jyske Bank Boxen - du kan tilkøbe menu, når du køber billet.


Dansk Melodi Grand Prix vender tilbage til Herning

Det skete senest i 2017 og 2019 – og nu sker det igen: Herning og Jyske Bank Boxen bliver ramme om afviklingen af Dansk Melodi Grand Prix 2022. 

Børnenes melodi grand prix, MGP, afvikles 26. februar, mens Dansk Melodi Grand Prix, DMGP, foregår ugen efter, 5. marts. Der vil være otte sange med i hver af de to konkurrencer. Værterne på Dansk Melodi Grand Prix vil - som i år - være Tina Müller og Martin Brygmann. 

Der er lagt op til to festlige, midtjyske uger i musikkens tegn, for MGP og DMGP ledsages af udsmykning i byen, fanzone, aktiviteter på institutioner og skoler, markedsføring og samarbejde med blandt andre restauranter og detailhandel. Herning Kommune har sat 175.000 kroner af til formålene. 

- Melodi Grand Prix for både børn og voksne er en folkefest, som altid skaber stemning og begejstring rundt omkring i byen og kommunen. Det ser jeg frem til sker igen. I Herning Kommune har vi stor erfaring med at være vært for store events, så vi glæder os og ser med forventning frem til de to shows, siger Dorte West, (V), borgmester i Herning Kommune. 

Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH, noterer, at det altid er helt særligt at få lov til at danne ramme om Dansk Melodi Grand Prix og MGP i tæt samarbejde med Danmarks Radio og Herning Kommune: 
- Danmarks Radios store TV-shows er med sin unikke intensitet og begejstring kendt for at samle både nationen og generationerne foran TV-skærmene, og vi glæder os over, at tusindvis af forventningsfulde børn og voksne igen får mulighed for at opleve de imponerende shows i virkeligheden i Jyske Bank Boxen, siger Georg Sørensen.

Fakta:

Dansk Melodi Grand Prix 2022 holdes lørdag 5. marts i Jyske Bank Boxen og vises direkte på DR.

Herning og MCH har fem gange tidligere været vært for Melodi Grand Prix:
2001 - Vinder: Rollo & King – ”Der står et billed’ af dig på mit bord” (nummer 2 i ESC)
2009 - Vinder: Brinck – ”Believe Again” (nummer 13 i ESC)
2013 - Vinder: Emmelie de Forest -  ”Only Teardrops” (Vinder af ESC)
2017 - Vinder: Anja - ”Where I am” (nummer 20 i ESC)
2019 - Vinder: Leonora - "Love is Forever"

Følg alle nyhederne om Dansk Melodi Grand Prix på dr.dk/grandprix