Dansk Melodi Grand Prix 2025
Dansk Melodi Grand Prix 2025

Dansk Melodi Grand Prix 2025

Jyske Bank Boxen

lørdag 1. marts 2025 kl. 20:00

 Køb billet

Kategori A siddeplads: Kr. 485,- 
Kategori B siddeplads: Kr. 435,- 
Kategori C siddeplads: Kr. 335,-

DMGP Bord til 5 pers.: Kr. 2.175/2.425,-
DMGP Bord til 6 pers.: Kr. 2.610/2.910,-

Kørestolsplads inkl. gratis ledsager: Kr. 485,-

Alle priserne er inkl. gebyr og billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 9926 9999.

Forlæng oplevelsen med spisning i Restaurant 2. Etage i Jyske Bank Boxen - du kan tilkøbe spisning via knappen "KØB SPISNING" nedenfor.


Melodi Grand Prix 2025 udspiller sig i Jyske Bank Boxen

For syvende gang bliver Herning vært for Dansk Melodi Grand Prix i 2025, når den storslåede sangkonkurrence udfolder sig lørdag 1. marts 2025 i Jyske Bank Boxen. Der er dermed lagt op til et glædeligt gensyn til en spektakulær musikalsk oplevelse og en farverig folkefest i den midtjyske multiarena.

Du kan allerede nu godt begynde at glæde dig til et suverænt sceneshow, hvor publikum, såvel som seere, hepper og stemmer på deres favoritfinalister, synger med på ørehængende melodier og store bifald uddeles til de talentfulde artister.  

En medrivende oplevelse i Jyske Bank Boxen  
Dorte West, borgmester i Herning Kommune siger:
- Dansk Melodi Grand Prix er en god, gammel bekendt af Herning og som altid en meget velkommen gæst. Opbakningen til arrangementet har altid været stor på både skoler, institutioner og i handelslivet, når Dansk Melodi Grand Prix har besøgt Herning Kommune, og sådan er jeg sikker på, det bliver igen. Vi glæder os til at skabe de allerbedste rammer for den folkefest på tværs af generationer, som Dansk Melodi Grand Prix er.

Fra programansvarlig for Dansk Melodi Grand Prix og Eurovision i DR, Erik Struve Hansen lyder det:
- I år samlede Dansk Melodi Grand Prix mere end en million mennesker til musikfest i stuerne landet over. Jeg ser frem til, at vi igen samler folk til en festlig aften i musikkens tegn, som i 2025 bliver direkte fra Boxen i Herning. Ambitionen er at fortsætte takterne fra i år og give danskerne en kæmpe Grand Prix-fest skabt af de kommende artister og værterne, og det kan Boxen skabe en god ramme om. Inden da krydser jeg, sammen med resten af Danmark, fingre for SABA ved Eurovision, så hun forhåbentlig kan klare sig videre fra semifinalen på torsdag.

Også hos administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen er forventningsglæden stor forud for næste års festlige Grand Prix-dage i Jyske Bank Boxen.
- Det er en dejlig tillid at blive vist af vores gode og mangeårige samarbejdspartner DR, når de for syvende gang giver os mulighed for at danne rammen om deres to populære tv-shows, der samler hele Danmark. Vi ser frem til at byde hele Melodi Grand Prix-holdet velkommen tilbage til MCH, og vi glæder os rigtig meget til, at publikum igen kan opleve de imponerende og spektakulære tv-shows i Jyske Bank Boxen, siger Georg Sørensen.

Melodi Grand Prix sendes desuden direkte på DR1, men vil du garanteres en farverig fest, god musik og suveræn stemning kan du opleve showet live i Jyske Bank Boxen lørdag 1. marts. 

Værter og finalister for showet offentliggøres senere, og siden opdateres løbende med mere info. 
 

Fakta:
Dansk Melodi Grand Prix 2022 holdes lørdag 1. marts i Jyske Bank Boxen og vises direkte på DR.

Herning og MCH har seks gange tidligere været vært for Melodi Grand Prix:
2001 - Vinder: Rollo & King – ”Der står et billed’ af dig på mit bord” (nummer 2 i ESC)
2009 - Vinder: Brinck – ”Believe Again” (nummer 13 i ESC)
2013 - Vinder: Emmelie de Forest -  ”Only Teardrops” (Vinder af ESC)
2017 - Vinder: Anja - ”Where I am” (nummer 20 i ESC)
2019 - Vinder: Leonora - "Love is Forever"
2022 - Vinder: Reddi - “The Show” 

Følg alle nyhederne om Dansk Melodi Grand Prix på dr.dk/grandprix