Dansktop Prisen 2019
Dansktop Prisen 2019

Dansktop Prisen 2019

Prisuddeling, syng med og dansegulv

Jyske Bank Boxen

lørdag 23. marts 2019 kl. 20:00

 Køb billet

Kategori A siddeplads: Kr. 625,-

Kategori B siddeplads: Kr. 520,-

Kategori C siddeplads: Kr. 415,- 

VIP bord: Kr. 1.045,- (inkl. små appetizer og et glas bobler)

Alle priser er inkl. gebyr.

Kørestol med ledsager findes i kategori A og VIP bord i begrænset antal. Kontakt MCH Billetsalg for vejledning og køb.
 

Billetsalg via ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 9926 9708.

 

 

 

 


Vær opmærksom på at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til showet, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler som er ticketmaster.dk og MCH Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter.

 

REKORDSTORT ANTAL ARTISTER KLAR TIL DANSKTOP PRISEN
Dansktoppen hyldes for fjerde gang i Herning


Hansi Hinterseer, Kandis, Birthe Kjær, Humørekspressen, Torben Lendager, Dario er blandt de 18 optrædende artister.

" Vi inviterer 23. marts 2019 for fjerde gang til Familie Journals hyldest af Dansktoppen - en musikgenre, der gennem årtier har samlet danskerne. I år har vi glæden af både at have superstjernen Hansi Hinterseer på scenen, ligesom vi i musikkens ånd vil byde publikum på både nye og etablerede navne", siger Familie Journals chefredaktør Søren Jahannesen, der for første gang i de fire år, Dansktop Prisen har været afholdt, kan byde publikum på så mange optrædende.
 

Kunstnere
Publikum kan glæde sig til at opleve Birthe Kjær, Kandis, Humørekspressen, Johnny Hansen, Ole Kibsgaard med orkester, Johnny Reimar, Fede Finn & Funny Boyz, Torben Lendager & Roosters, Dario Campeotto og debutanterne på DTP-scenen Gry Johansen, Lisa Haavik og Katrine Daugaard. Den musikalske overflod understreges af, at også Michael Korup, Tine Schlichting, Helle Lynge, Dansvingerne og Kejser Larsen Band stiller op.

Priser
Til det store prisuddelingsshow uddeles der otte priser. Årest Kvindelige Dansktop Solist, Årets mandlige Dansktop Solist, Årets Dansktop Gruppe, Årets Dansktop Album, Årets Dansktop Hit, Årets Dansktop Livenavn, Familie Journals Ærespris samt Familie Journals Læserpris.

Værter
Det bliver igen i år Keld Heick, Anette Kokholm og Thomas Evers Poulsen, der skal være værter og lede de optrædende og publikum gennem en festlig aften.


Awardshow og efterfølgende dans - Efter det to timer lange show ryddes bordene foran scenen af vejen, så der bliver plads til et enormt dansegulv, og der spilles op til dans, så husk at kridte danseskoene hjemmefra. 

Det bliver en festlig, folkelig og meget fornøjelig aften. 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer