De Urørlige
De Urørlige

De Urørlige

MCH Herning Kongrescenter

onsdag 27. november 2024 kl. 19:30

 Køb billet

Løssalgspris: kr. 295,-

Abonnementspris: kr. 220,-

Bestil abonnement her 
i MCH Billetsalg eller på tlf. 9926 9999

UDVID OPLEVELSEN MED:

Teater Kælderens lækre buffet kr. 350,- og Nem Pause kr. 98,-

Køb spisning og Nem Pause nedenfor

 

 

 

 

 

 


Oplev hjertevarm teaterversion af De Urørlige i Herning

Glæd dig til en varm komedie om et uventet venskab, når Preben Kristensen og Arian Kashef spiller det umage makkerpar i teaterversionen af De Urørlige 27. november 2024 i MCH Herning Kongrescenter. 

Teaterstykket er baseret på en af fransk films største succeser The Intouchables af Eric Toledano samt Olivier Nakache. Fortællingen bygger på den selvbiografiske roman Tu as changé ma vie af Abdel Sellou, der i bogen beskriver sin tid som hjælper for den franske aristokrat Philippe Pozzo di Borgo. Feel-good komediefilmen The Intouchables fra 2011 blev på kort tid den mest sete franske film på verdensplan nogensinde. 

En rørende fortælling om et unikt venskab
Karakteren Philippe, spillet af Preben Kristensen i teaterstykket, er mangemillionær, bor i Paris’ fineste kvarter og efter en alvorlig ulykke er han lam fra halsen og ned. Driss, spillet af Arian Kashef, er arbejdsløs, småkriminel og bor i en forstadsghetto. 

Da Philippe vil ansætte en ny hjælper, søger Driss – der helst vil forblive på kontanthjælp - modvilligt jobbet og forventer at få et rungende nej, som han er vant til. Men Philippe, der savner forandring i hverdagen, overrumples af Driss’ humor samt energi og beslutter sig for at ansætte ham. I mødet mellem de to meget forskellige mænd vokser et overraskende og enestående venskab frem, og med humoren som grundtone i deres samspil giver de hinanden et skub fremad i livet.

Du kan se frem til at opleve en livsbekræftende og humoristisk fortælling om et helt uventet og ganske særligt venskab, når teaterstykket udspiller sig i MCH Herning Kongrescenter 27. november 2024. 

’De Urørlige’ præsenteres i samarbejde med Team Teatret

Manuskript: Eric Toledano og Olivier Nakache
Dramatisering og instruktion: Kim Bjarke
Scenografi: Camilla Bjørnvad
Oversættelse og dramaturgi: Ninette Mulvad
Medvirkende: Preben Kristensen, Arian Kashef, Jeanette Binderup-Schultz, Troels Malling mfl.
Producent: Folketeatret

Arrangør: Herning Teater
herningteater.dk - herningteater@mail.dk