Den Grå Side Live
Den Grå Side Live

Den Grå Side Live

Hej Rapport tour 2025

MCH Herning Kongrescenter

fredag 28. februar 2025 kl. 20:00

 Køb billet

FRA KR. 275,-

UDVID OPLEVELSEN MED:

Restaurant Teater Kælderens buffet kr. 375,-, Burger med sprøde pommes kr. 185,- eller Nem Pause kr. 110,-

KØB SPISNING og NEM PAUSE NEDENFOR


Hej Rapport tour 2025

Gør dig klar til en vanvittig aften i erotikkens tegn, når Søren Rasted & co slår dørene op til Den Grå Side live for 7. år i træk. Hvad der startede som en decideret dårlig idé, har nu udviklet sig til at blive Danmarks største podcast-live succes - og vi forstår hvorfor! For der er ikke et øje tørt, når Søren Rasted inviterer nogle af landets sjoveste, frækkeste og vildeste kendte gæster til at læse op fra det bedste Ugens Rapport har at byde på. Ca. 9.000 frække grå side historier er det blevet til fra 1970-1990, men med på scenen kommer kun de allersjoveste; dem som måske er mere underholdende end frække set med nutidens briller.

Oplæsningen er krydret med improteater fra dine yndlingskomikere, fadøl og masser af kærlighed. Og hvis du er dedikeret fan, kan du roligt købe billetter til flere shows i den samme by. Der er nemlig nye gæster og nye historier til alle shows. Showet er delt op i to akter, hvoraf den første byder på Den Grå Side-fællessang samt præsentation af medværterne, der læser aftenens første 2 historier højt. Efter pausen, bliver det kun mere festligt, når publikum introduceres for den hemmelige special guest, som oftest er en legendarisk person med særlig tilknytning til aftenens lokation. Den Grå Side live er ganske enkelt det perfekte show og start på verdens bedste aften!

Tidligere gæster til Den Grå Side live-shows tæller blandt andre: Lars Ulrich, Ole Bornedal, Preben Elkjær, Peter Schmeichel, Cecilie Beck, Kim Bildsøe Lassen, L.O.C., Simon Jul, Allan Olsen, Lars Hjortshøj, Bodil Jørgensen, Mikael Bertelsen, Jacob Haugaard, Bent Fabricius Bjerre, Peter Frodin, Niels Hausgaard, Rasmus Botoft, Signe Lindkvist, Mads Steffensen, Anders W. Berthelsen, Rasmus Bjerg, Peter Mygind og Kurt Thyboe.

Ingen gæster eller special guests bliver annonceret og ingen liveshows bliver udgivet.