Det Himmelske Show
Det Himmelske Show

Det Himmelske Show

Jyske Bank Boxen

+ Danmarks største Gospelkor

lørdag 1. juni 2019 kl. 20:00

 Køb billet

Fri seating til showet, kom i god tid

(Der er reserverede pladser til dem med armbånd fra Himmelske Dage 
Køb af billet til Himmelske Dage her
 

Siddeplads (unummereret) kr. 270.-
Kørestol med ledsager kr. 270.-
Alle priser er inkl. gebyr.
 

Billetsalg via ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 9926 9708.

 

 

 

 


Vær opmærksom på at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til showet, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler som er ticketmaster.dk og MCH Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter.

 

Let´s GetTogether - Varm op til Det Himmelske Show!

Fællesskab, samvær og starten på en himmelsk aften er, hvad du kan vente, når der er GetTogether arrangement i forbindelse med ”Det Himmelske Show” i Jyske Bank Boxen. Arrangementet foregår i området ved Jyske Bank Boxen´s store ankomstbygning. 

GetTogether er åben fra kl. 17.00-19.00 og vil, udover lækker musik, byde på et væld af muligheder for at hygge sig og indtage mad og drikke fra en af boderne.

De musikalske lækkerier leveres af de fremstormende og meget dygtige live-bands GRAABLAA og AERA samt en DJ med sans for at skabe den helt rigtige stemning.  

Gå ikke glip af denne mulighed for at hygge med venner og familie, samt komme i god tid så du kan sikre dig en af de bedste pladser til ”Det Himmelske Show”. Ses vi?

Om Arrangementet

Værterne Peter Mygind og Dina Al-Erhayem åbner dørene til Jyske Bank Boxen denne lørdag aften for at tage vores tro under kærlig behandling i Det Himmelske Show.

Lydtapetet leveres af Danmarks største gospelkor med mere end 1500 gospelsangere under ledelse af Hans Christian Jochimsen og en række gæstesolister – blandt andre den amerikanske Grammy vindende artist Hezekiah Walker, som gæster Danmark for første gang.

De får showet til at svæve

Et element skiller sig markant ud fra alt andet, når Det Himmelske Show går hen over scenen. Tre helt unge mennesker vil skabe et element af lethed - med en tyngde af verdensklasse:

Eukene Sagues fra Spanien og Liam Redhead fra Canada står på tærsklen til den helt store internationale karriere. Danske Tobias Praetorius skaber koreografien til de to pas de deux´er, vi skal se. Han har allerede markeret sig som kunstner, både på Det Kgl. Teater og med Kammerballetten i København. Lige nu arbejder han med The Washington Ballet i Amerika, fortæller leder af Verdensballetten, Jens Christian-Wandt.

Fælles for de tre unge balletfolk er, at de alle er 22 år . Ballet er traditionelt en af de højst ansete kunstarter i den klassiske genre. Men for Jens-Christian Wandt er det helt naturligt at være en del af et show, der indeholder både stand up, gospel og spoken word:

Vi sætter nogle andre klassiske elementer sammen med dansen, Herning Kirkes Drengekor og et orkester. Det bliver et meget smukt, meget stærkt og inderligt samarbejde.

Til showet opleves også ord og indsigt af spændende gæster der spænder fra youtubere til forretningsfolk tilsat toner fra symfoniorkester og Herning Kirkes drenge- og pigekor.

Showet er en del af Himmelske Dage på Heden i Herning - Danmarks største kirkelige folkefest og festival. Du kan læse mere om "Himmelske Dage på Heden" her

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer