Disney on Ice
Disney on Ice

Disney on Ice

MAGICAL Ice Festival

Jyske Bank Boxen

onsdag 12. februar - torsdag 13. februar

 Køb billet

Kategori VIP: Kr. 520,-
Kategori A+:  Kr. 495,-  
Kategori A:    Kr. 415,-
Kategori B:    Kr. 375,-
Kategori C:    Kr. 305,- (kan være begrænset udsyn)
Kategori D:    Kr. 250,- (begrænset udsyn)
Kørestol med ledsager: Kr. 495.-  (ledsager billet 0 kr. + gebyr) Kørestole kræver en special plads på podie, kontakt MCH billetsalg.
 

Alle priser er inkl. gebyr

Max 8 billetter pr. kunde.

Billetterne sælges via ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.

Kun direkte salg, ingen reservationer.

 


Vær opmærksom på at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til shows, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler som er Ticketmaster.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter. 

Populært Disney-show forvandler Jyske Bank Boxen med nye fortællinger

Med et spektakulært sceneshow, fortryllende kostumer og nogle af verdens dygtigste skøjteløbere er der lagt op til en magisk vinterferie, når Disney On Ice 12. og 13. februar 2020 gæster Herning. Det bliver således tredje gang, Jyske Bank Boxen bliver omdannet til ét stort Disney-univers med de ikoniske karakterer i front.

I det helt nye show ’Magical Ice Festival’ er frygtløse prinsesser omdrejningspunktet. Publikum bliver således taget med på en forunderlig rejse gennem populære Disney-universer som Frost, Vaiana, Den Lille Havfrue, Skønheden og Udyret samt To På Flugt med Rapunzel og Flynn Rider i hovedrollerne. Det er altså en sand stjerneparade af populære Disney-figurer, der snører skøjterne i Jyske Bank Boxen.

Disney til mindste detalje

Detaljegraden er altid blevet dyrket i Disneys historik som filmskaber, og det er ingen undtagelse på underlag af is.

Med de imponerende detaljer og såvel dansk tale som sang kan alle aldre nyde forestillingen, garanterer Carsten Svoldgaard fra CSB Island Entertainment, der er en af Disneys danske samarbejdspartnere.

- Disney On Ice har altid været blandt de absolut største og bedste familieshows i verden, og showet næste år er i mine øjne et af de flotteste til dato. Disney har fokus på alle de små detaljer og ved præcis, hvordan man laver en forestilling, der både fanger unge og gamle, drenge og piger, fortæller Carsten Svoldgaard og fastslår:

- Hvis man er bare den mindste smule interesseret i Anders And, Elsa, Ariel, Rapunzel, Vaiana, Buzz Lightyear eller de andre klassiske Disney-figurer, så bliver Disney On Ice: Magical Ice Festival en stor, stor oplevelse.

Mod og magi

Frygtløse prinsesser, mod og magi er hovedingredienserne i det nyeste skud på Disney On Ice-stammen.

Publikum i Jyske Bank Boxen kan opleve tapre Vaiana og halvguden Maui på en farefuld færd for at levere det stjålne hjerte tilbage til Te Fiti, mens Anna og Elsa begiver sig på en rejse gennem det kolde og funklende Frost-landskab i selskab med den altid underholdende snemand Olaf. Og så har krabben Sebastian travlt med at holde styr på den noget eventyrlystne Ariel, alt imens den dristige Rapunzel og den charmerende Flynn Rider møder forhindringer på deres flugt. Og endelig sørger Udyret og hans fortryllede følge for et spektakulært show for den skønne Belle.    

 

 

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer