DM i stand-up
DM i stand-up

DM i stand-up

30-års jubilæum

MCH Herning Kongrescenter

tirsdag 23. august 2022 kl. 19:00

 Køb billet

Kr. 275,-


DM i standup bringer de største komiktalenter til Herning

Oplev komiktalenter på stribe, når en del af DM i standup udspiller sig i MCH Herning Kongrescenter 23. august i år. Aftenens værter, Hav & Kamal, er en oplevelse i sig selv.

En række talenter fra det komiske vækstlag er på programmet, når den fjerde indledende runde af DM i standup løber af stablen i MCH Herning Kongrescenter 23. august 2022. Løjerne styres af de populære radio- og podcastværter Hav & Kamal, så der er lagt op til en særdeles munter aften.

Hav & Kamal tog Danmark med storm, da de i 2019 præsenterede podcasten ’Uden Filter’, og siden har de ikke set sig tilbage. Eksempelvis sikrede radioprogrammet og podcasten ’På Bagsædet’ dem en nominering i kategorien Årets Lyd ved Zulu Awards 2022. Og nu skal de sjove og afholdte radioværter og trendsættere altså stå i spidsen for DM i standup.

- Fra at fortælle jokes foran kiosken til at være værter til DM i standup. Vi glæder os til at tage hele landet rundt for at finde den bedste nye komiker - det bliver vildt, udtaler Hav & Kamal.

Præmie baner vejen til stjernestatus

DM i standup fejrer 30-års jubilæum i år, og der er i dén grad noget at komme efter for vinderen. 100.000 kroner, en comedy special og en optræden på Smukfest i 2023 er således i vente til konkurrencens dygtigste deltager.

Med andre ord kan vinderen af DM i standup lægge de grundsten, der skal til for at skabe sig en karriere inden for disciplinen. Konkurrencen tilbyder tilmed sparring og rådgivning, der kan være med til at bane vejen til stjernestatus på comedyscenen.

Stjerner som Anders Matthesen, Linda P, Simon Talbot, Melvin Kakooza, Heino Hansen, Thomas Warberg, Jonatan Spang, Lars Hjortshøj og Jan Gintberg har alle været inde over DM i standup. Konkurrencen udgør dermed en enestående mulighed for at følge nye talenter i deres rejse mod et muligt folkeligt gennembrud.

Den fjerde indledende runde af årets DM i standup, der præsenteres af Good Times i samarbejde med Scandic, Smukfest, Ticketmaster og TV 2 Zulu, finder sted i MCH Herning Kongrescenter 23. august.