Faulty Towers
Faulty Towers

Faulty Towers

The Dining Experience

MCH Herning Kongrescenter

tirsdag 28. november 2023 kl. 19:00

 Køb billet

KR. 495 ,-

inkl. velkomstdrink og 3-rettersmenu

Billetsalget lukker 26. nov. 2023 kl. 23.59.

UDVID OPLEVELSEN MED:

Drikkevarepakke med ad libitum øl, vand, vin, kaffe/the og sødt kr. 345,-

KØB DRIKKEVAREPAKKE NEDENFOR


Nyd en virkelig morsom ‘Halløj på Badehotellet’-middag i Herning

Du har sikkert set, hvordan Basil, Sybil og Manuel fjoller og klumrer rundt i den populære og ikoniske, engelske BBC-tv-serie ’Halløj på Badehotellet’ (på engelsk ’Fawlty Towers’), som har taget verden med storm, siden den blev skabt i 1970’erne.

Nu kan du selv få en ordentlig omgang halløj og sjov på selvsamme hotel, når ’Faulty Towers The Dining Experience’ for første gang kan opleves i MCH Herning Kongrescenter.

Den anmelderroste og helt særlige middagsoplevelse og live-version af selveste Fawlty Towers kommer direkte fra Londons West End via det legendariske operahus i Sydney og serveres nu i det midtjyske.

Få oplevelsen af at kravle ind i en tv-serie, og vær spisende gæst på badehotellet, når Basil, Sybil og Manuel serverer en lækker tre-retters menu for publikum – og samtidig serverer masser af det velkendte kaos og to timers non-stop-spas på et sølvfad.

Mere end 70 % af den ufatteligt sjove, medrivende og interaktive forestilling er improviseret, og i dette spektakulære komedieunivers kan alt ske – og det gør det som regel også.

En særdeles gakket og genial middagsoplevelse

Siden 1997 har ’Faulty Towers The Dining Experience’, som har hjemsted i Londons West End, serveret lækker mad og masser af spas verden over – mere præcist i 41 lande, og de optræder i 20 lande hvert år. Showet er løbende på turné i såvel Europa og Australien som i Asien. Showet har solgt over en million billetter og er dermed det mest succesfulde komedieshow af sin art.

Det er ikke skuespillerne fra BBC-showet, der optræder, men yderst kompetente skuespillere, der lever sig 110 % ind i rollerne.

‘Faulty Towers The Dining Experience’ er skabt som en kærlig hyldest til tv-serien ‘Fawlty Towers’, som er skrevet af John Cleese, der i serien selv spiller hotelejeren Basil, og hans daværende kone, Connie Booth, som spillede servitricen Polly. En serie, som efter 43 år nu snart får nye afsnit.

 

Nogle af anmeldelserne af denne særlige totalteateroplevelse lyder:

- ‘Absolut genialt!’ ★★★★★ The Break A Leggers, London West End

- ‘Lækkert underholdende’ ★★★★★ What’s on London

- 'Det er et fantastisk koncept, udført til perfektion, og vi kan ikke anbefale det nok. Det er to timers ufattelig sjov – med lattergaranti' ★★★★★ Scottish Field, Edinburgh Fringe 2019

- ‘En to-timers spise-, drikke- og grine-sensation’ ★★★★★ The Daily Telegraph

 

Forvent masser af sjov og en herlig og helt særlig middagsoplevelse, når du og dine venner får lov til at opleve ’Halløj på Badehotellet’ indefra. For det bliver gakket, skørt og festligt!

NB: Forestillingen foregår på engelsk.