Flagermusen
Flagermusen

Flagermusen

Operette

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 2. maj 2019 kl. 19:30

 Køb billet

Løssalgspris: kr. 350,- 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk 
samt MCH Billetsalg, Østergade 37,
7400 Herning, tlf.  9926 9708

herningteater.dk - herningteater@mail.dk

 

 


En af verdens mest populære operetter kan opleves i Herning

OperetteKompagniet vender tilbage til Herning. Denne gang tager de sig kærligt af den populære operette Flagermusen, hvor den ene skønne melodi efter den anden serveres på et fad – lige til at nynne med på.

Den melankolske, små-pimpende Rosalinde og den travle, fraværende Eisensteins ægteskab sejler, deres stuepige Adele lyver sig fri for at smutte til bal i en af fruens fineste rober, vennen af huset Dr. Falke pønser kun på hævn over en hændelse for år tilbage, den gale italienske sanger Alfred gaber konstant op ude i baggården, og fængselsbetjenten Frank arresterer den forkerte! Men så lægger Prins Orlofsky festsal til et ordentligt stemningsskifte – og opklaringen af de forskellige intriger kan gå i gang.

Strauss d. Yngres Flagermusen er den med verdens vel nok bedste ouverture, den storslåede ”Csárdás,” hvor vores heltinde for alvor træder i karakter – det er den med ”Urduetten,” den berømte ”Champagnesang,” ”Min Hr. Marquis,” ”Brødresmå og Søstresmå,” og så er det den med ”Åh Gud, hvor det dog går mig nær!”

Varighed: 135 minutter inkl. pause

Musik: J. Strauss II
Dansk tekst: OperetteKompagniet
Medvirkende: Signe Asmussen/Carina Tybjerg Madsen (Rosalinde), Bo Kristian Jensen/Teit Kanstrup (Eisenstein), Jens Søndergaard (Falke), Lisbeth Kjærulff (Adele), Tuva Semmingsen/Andrea Pellegrini (Orlofsky), Thomas Peter Koppel (Alfred/Ivan), Anders Christensen/Jonathan Koppel (Blind/Frank), Denise Wencke Gjernøe (Ida), Trio: Carol Conrad (piano), Anton Lasine/Johannes Søe Hansen (violin) og Kim Bak Dinitzen/Ingemar Brantelid (violoncello) 
Producent: OperetteKompagniet

ARRANGØR: HERNING TEATER 

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer