Heino Hansen's
Heino Hansen's

Heino Hansen's

Første Afskedsshow

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 2. november 2024 kl. 21:00

 Køb billet

Kr. 325,-


Heino Hansen tager afsked for første gang i nyt onemanshow i Herning

Da komikeren Heino Hansen senest var aktuel med et onemanshow, turnerede han landet tyndt med sit ultrapopulære ’Heino Hansen’s Første Comedy Show’, som også medførte heftige latterbrøl i Herning. Det show sikrede ham prisen som ’ÅRETS KOMIKER’ ved ZULU Comedy Galla 2022.

Nu er det igen muligt at møde den sjove mand fra Næstved i MCH Herning Kongrescenter, når han 2. november 2024 indtager salen med sit nye show ’Heino Hansens Første Afskedsshow’.

- Det bliver ikke gammel vin på nye flasker. Det bliver ikke engang vin. Hvis det sidste gang var vin, så er det her champagne. Eller i hvert fald som minimum cava. Cava smager ærligt talt også bedre end champagne. Det korte af det lange: Jeg er i gang med at udvikle et ambitiøst, modigt, lidt for ærligt og ikke mindst virkelig sjovt show til jer, lyder det fra Heino Hansen.

Sydsjællænderen, som laver spas på radio og tv

Standupkomikeren med den sydsjællandske accent har medvirket i talrige standupshows og tv-programmer og har en fortid som radiovært på The Voice.

Heino Hansen, som oprindeligt er uddannet bager, debuterede som standupkomiker i 2008 på Bispebjerg Comedy Corner. I sommeren 2009 var han fast opvarmer for komikeren Linda P til hendes første onemanshow, og i 2009 optrådte han til Zulu Comedy Galla i Operaen, hvor han blev præsenteret som et af ’de nye håb’. I 2010 blev han nummer to til DM i stand-up, og siden har hans lattervækkende karriere taget fart med Standup.dk på TV2 Zulu, standupshow med Jakob Svendsen, Comedy Zoo on Tour, værtsrollen på Comedy Aid og til Dansk Melodi Grand Prix, medvirken i en lang række tv-serier og -shows, heriblandt seerhittet ’Stormester’ på TV2, podcasts som fx ’Nyt fra Næveren’ med nyheder fra Næstved og omegn, samt egne, udsolgte shows, heriblandt et improviseret comedyshow.

Da han vandt prisen som ’ÅRETS KOMIKER’ ved ZULU Comedy Galla 2022 og følte sig på toppen af sin karriere, var der dog en særlig tvivl, der begyndte at spire i ham. I de seneste 3 år har Heino nemlig gemt på en hemmelighed over for sit publikum ...

Hvad kan det mon være? Grib chancen for at finde ud af det – og nyd et comedy-show af højeste kaliber, når den prisvindende og folkekære Heino Hansen endnu en gang vil være at finde på de skrå brædder i MCH Herning Kongrescenter. Tag familie og venner med, og få et skud humor, der bliver siddende i kroppen længe.